Site Yönetimi Hizmetinin Dışardan Alınmasının Avantajları

Site Yönetimi Hizmetinin Dışardan Alınmasının Avantajları

Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa gibi büyükşehirlerde artık toplu konut yapılaşması ön plana çıktı. Hal böyle olunca birçok kişinin ikamet ettiği bu konutlarda bazı kuralların uyulması, uygulanması konusu da gündeme geldi.

Büyükşehirlerdeki nüfus yoğunluğunun artması sonucunda apartman ya da tek katlı evlerde ikamet etmek artık nerede ise hayal oldu. Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa gibi büyükşehirlerde artık toplu konut yapılaşması ön plana çıktı. Hal böyle olunca birçok kişinin ikamet ettiği bu konutlarda bazı kuralların uyulması, uygulanması konusu da gündeme geldi. Hepimizin yönetici kavramı hakkında bilgisi vardır. Apartman yönetimi sekiz tane ayrı daire ve sonrasında olması gereken bir kat maliki kanunudur.

Bu kanunlar kapsamında apartmanlarda maliklerden bir tanesi yönetimsel vasıfları rahatlıkla üstlenebilir. Site yönetimi ise daha meşakkatli bir durumdur. Binalarınızın temizliği, bakımı, ortak alanların giderleri gibi konularda diğer kat malikleri ile yüz yüze gelmemek ve ortak bir noktada buluşmak açısından Eminol Grup Profesyonel Site Yöneticiliği hizmetlerinden faydalanmak çok yararlı olacaktır.

Yetkilendirme ve Sorumluluklar

Bulunduğunuz bina yönetimi ile ilgili dışardan destek aldığınızda firmalar ile tüm kat maliklerinin aynı anda onay verdiğine dair imza altına alınacak bir sözleşme yapılır. Bu sözleşme kapsamında yönetim firmasının yetki ve sorumlulukları ile maliklerin belirleyeceği ve kanun hükmündeki kararlar belirlenmiş olur.

Sorumluluklar arasında aidatların toplanması, aidat ödemeyenler ile ilgili yapılabilecek olan hukuksal yetkiler, ortak kullanım alanları için yapılacak giderler hakkında tüm detaylar belirlenir. Eminol Grup Profesyonel Site Yöneticiliği sitesini incelediğinizde refah ve huzur sağlanması açısından Ankara sınırları içerisinde ya da farklı bir ilde bulunan siteniz ile ilgili yapılabilecek tüm faaliyetler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.