Slim N Lift atlet tipi erkek göbek saklama korsesi

Slim N Lift atlet tipi erkek göbek saklama korsesi

Bölgesel anlamda zayıflama ve daha zayıf gözükme konusunda etkisi bulunan slim atlet korse, vücudu sıkmayan ve kan dolaşımına engel olmayan bir korse modeli olarak karşımıza çıkmaktadır.

Vücudun üst kısmını sararak daha zayıf ve olduğundan daha ince bir görünüm meydana getiren göbek korsesi, aynı zamanda göbek bölgesindeki fazlalıkların saklanması için de etki sağlayan, normal atlet ile görünüş olarak benzerlik gösteren bir iç giysi modelidir.

Atlet Tipi Göbek Saklama Korsesi Nedir?

Bölgesel anlamda zayıflama ve daha zayıf gözükme konusunda etkisi bulunan slim atlet korse, vücudu sıkmayan ve kan dolaşımına engel olmayan bir korse modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. İnceltici etkisinin yanı sıra toparlayıcı ve sıkılaştırıcı özellikleri de bulunan ve normal bir atlet ile benzerlik gösteren bu korseler, göbek bölgesindeki kasların çalışmasını sağlayarak sarkma sorunlarının giderilmesine, göbeğin daha zayıf gözükmesine yardımcı olmaktadır. Dikişsiz ve ince kumaşlardan elde edilmiş olan atlet korseler, günlü hayatta oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Normal bir iç çamaşırı olarak giyilebilir ve gün boyu vücutta kalabilir. Vücudun zayıf ve aynı zamanda kaslı durmasını sağlayan erkek göbek korsesi, dışarıdan herhangi bir şekilde belli olmaz. Yağ yakımına yardımcı olurken beraberinde kilo verme sonrasında oluşması mümkün olan sarkmaları da gizleme konusunda etkiler vardır.

Erkek Atlet Korse Beden Seçimi Nasıl Olmalı?

Çoğunlukla halk arasında korse kullanımında küçük beden tercih edilmesinin daha faydalı olacağı belirtilmektedir. Fakat bu doğru değildir. Korsenin vücut ölçülerine göre daha küçük olması, sıkılaştırıcı etkinin zarar vermesine neden olur. Küçük korseler, vücutta kan dolaşımı üzerine olumsuz etki oluşturur. Ayrıca fazlalıkların bölge bölge toparlanmasına neden olarak kötü bir görünüm meydana getirir. Bundan dolayı korsenin vücut bedeninden daha küçük olmaması gerekir. Seçilen korse bedeni, vücut ölçülerine göre daha büyük olursa eğer, korsenin sıkılaştırıcı ve toparlayıcı etkisinden yararlanmak mümkün olmamaktadır. Korse bol olduğu zaman vücuda yeteri kadar temas etmez ve etki göstermez. Bundan dolayı atlet korse seçerken normal kullandığınız atletler ile aynı bedende olması gerektiğini unutmayınız. Doğru beden seçimi, vücudun atletik ve daha zayıf gözükmesini desteklemektedir.

üçgen Gösteren Korse Faydaları ve Zararları Nelerdir?

Sarkmaların giderilmesi, bölgesel zayıflama sağlanması ve vücudun kaslı gözükmesi gibi pek çok faydalı etkisi bulunan erkek atlet korse modeli, fazla kiloların gizlenmesine yardımcı olurken aynı zamanda vücutta şekillendirici etki de oluşturmaktadır. Sırt bölgesini destekleyerek duruşun düzelmesine ve omurga sağlığının iyileştirilmesine yardımcı olmaktadır. Fazla kiloların eşit bir şekilde yayılmasına etki ederek, vücudun toplu ve ince gözükmesini sağlar. Bel bölgesinin ince, omuzların geniş olmasını sağlayarak üçgen vücut tipine girmeye de yardımcı olmaktadır. Kaliteli kumaşlardan elde edilmeyen erkek atlet korseler, vücutta tahriş edici etki oluşturabilir. Terlemeye bağlı olarak birtakım cilt sorunlarına neden olabilir. Bundan dolayı nefes alabilen esnek kumaşlardan elde edilmiş atlet korselerin seçilmesi önemlidir.

Erkek Göbek Korsesi Kullanıcı Yorumları Nelerdir?

Göbek bölgesinde fazla yağlanma problemi yaşayan ve aynı zamanda vücudunun daha atletik gözükmesini isteyen erkekler tarafından tercih edilen göbek korseleri, inceltici etkisi sayesinde zayıf ve ince gözükmeyi desteklemektedir. Vücudun hızlı bir şekilde şekil alması, sıkılaşması ve toparlanması için ince gösteren erkek atlet korseleri düzenli kullanmak, zaman içerisinde tüm etkilerin daha kalıcı hale gelmesine yardımcı olmaktadır. Genel anlamda erkek göbek korsesi kullananlar, vücutlarında meydana gelen anında incelme ve formda gözükmesi etkisinden memnun kalmaktadır. Fazla kilo problemi olanlar, karın bölgesinin kaslı durmasını isteyenler bu atlet korseler ile istedikleri ideal görünüme kavuşabilirler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.