Sultanbeyli Kaymakamlık için koştu

Sultanbeyli Kaymakamlık için koştu

Sultanbeyli’deki okullar arasında Geleneksel Kaymakamlık Koşusu düzenlendi. Kuran Kursu Caddesi’nde başlayıp Sultanbeyli Belediyesi Spor Tesisleri’nde son bulan koşuya 15 okuldan 250 sporcu katıldı.

Sultanbeyli Kaymakamlığı, her yıl düzenlediği Geleneksel Sultanbeyli Kaymakamlık Koşusu’nu bu yıl 25 Aralık günü gerçekleştirdi. 6 kategoride yapılan yarışlarda 15 okuldan 250 sporcu mücadele etti.

Kuran Kursu Caddesi’nden başlayıp Sultanbeyli Belediyesi Spor Tesisleri’nde son bulan yarışlara Sultanbeyli İlçe Kaymakamı Mehmet Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Köseoğlu ve Sultanbeyli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Mazak ile vatandaşlar katıldı.

Kız ve erkeklerde genç, yıldız ve küçük olmak üzere toplam 6 kategoride yarışan sporculardan genç kızlar kategorisinde Ceylan Gökdemir, genç erkekler kategorisinde ise Özcan Çiftçi birinciliği göğüsledi. Yıldız kızlarda Esengül Kılınç birinci olurken, yıldız erkeklerde Sercan Çeçen yarışın galibi oldu. Küçük kızlarda Ezgi Kaya, küçük
erkeklerde ise Arafat Akgün yarışı birinci olarak bitirdi.



Yarışlarda ilk üçe girenler Sultanbeyli’yi önce Anadolu Yakası yarışlarında, burada dereceye girerlerse İstanbul Valilik Koşusu’nda temsil edecek. Valilik Koşusu’nda dereceye girenler ise Türkiye çapındaki yarışlarda İstanbul adına yarışacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.