Sultanbeyli'de jet hırsızlar iş başında

Sultanbeyli'de jet hırsızlar iş başında

Sultanbeyli’de bir iş hanına giren hırsızlar 2 saatte 8 iş yerini soyduktan sonra kayıplara karıştı. Hırsızların iş hanına girip çıkmaları, çaldıkları malzemeleri taşımaları güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir iş hanını gözüne kestiren 2 hırsız, mesai bitiminde caddeden geçen vatandaşlara aldırmadan işe koyuluyor. İş hanına giren hırsızlardan biri bir süre sonra elinde poşetler ve LCD televizyonla dışarı çıkıyor. Ancak hırsızlık olayı bununla sınırlı kalmıyor. Hırsızlardan biri iş yerlerinin kapı kilitlerini açarken, diğeri de tıka basa doldurulmuş poşetleri çevresindekilere aldırış etmeden dışarıya taşıyor. Her defasında binaya elinde boş poşetlerle girdiği görülen hırsızın yaklaşık 10 kez dolu poşetlerle binadan ayrıldığı görülüyor. 

Soyulan esnaflar, hırsızların 8 iş yerinin kapı göbeklerini patlatarak soygunu gerçekleştirdiklerini söyledi. Büyük çapta maddi hasara uğradıklarını anlatan esnaflar, zanlıların bir an önce yakalanmasını istedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.