Süper Lig'in en değerli 11'i

Süper Lig'in en değerli 11'i

Süper Lig'in en değerli 11'i

 

Türkiye Süper Ligi'nin en değerli 11 futbolcusu belli oldu. Süper Lig'in en pahalı 11'i 156.5 milyon euro oldu. İşte en değerli 11 oyuncu arasında yer alan oyuncular:

 Trabzonspor'un altyapısından yetişen Uğurcan Çakır, 2016'dan beri Trabzonspor'un kalesini savunurken, 2019'dan beri de milli takımın kalecisi. Girona'nın City Group tarafından satın alındığı öğrenildi. Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin sahibi öne çıkıp 26 yaşındaki kaleci için 12 milyon euro teklif etti ancak kulüpler anlaşmaya varamadı. ödeme planı Uğurcan Çakır'ın şu anki piyasa değeri 14 milyon euro. Tecrübeli kaleci bu sezon 33 resmi maça çıktı ve 15 maçta gol kaydetti. 2018 yılında Hollanda ekibi NEC Nijmegen'e 1.4 milyon Euro'ya katılan  Ferdi, çeşitli alanlarda forma giyebiliyor. Birçok Avrupa devi genç futbolcuyu arıyordu. Geçmişte İtalyan takımları Inter ve Napoli'nin de peşine düşen Ferdi Kadıoğlu, daha sonra Kayseri'nin Premier Lig ekiplerinden Newcastle United ve Brighton arasındaki son maçına temsilci gönderdi. İngiliz temsilciler de Ferdi Kadıoğlu'na çok olumlu bir rapor yazdı. Ferdi için Alman devleri Borussia Dortmund'un da devreye girdiği bildirildi. Ferdi Kadıoğlu'nun piyasa değeri 12 milyon euro. Bu sezon 32 resmi maçta forma giyen Ferdi, 1 gol atarken 3 de asist yaptı. deneme bonusu

 2021'de Kopenhag'dan 7 milyon euro'ya taşınan Nelsson, Marcao ile yakaladığı uyum sayesinde ağırlıklı olarak Avrupa takımlarının dikkatini çekti. Sevilla'nın inatla aradığı Victor Nelsson'ın 25 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor. Piyasa değeri 14 milyon euro olan Victor Nelsson, bu sezon çıktığı 24 maçta 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.