Sürücülerin tehlikeli oyunu!

Sürücülerin tehlikeli oyunu!

Yer Pendik sahilyolunda bir otopark.

Sürücüler modifiye araçlarıyla tehlikeli manevralar yapıyor. Kalabalık bir grup da hiç bir güvenlik tedbiri olmaksızın araçları izliyor, alkışlarla tepki veriyor. En kuvvetli alkış da sürücü koltuğunda bir çocuğun olduğu otomobile gidiyor. Tehlikeli oyun polislerin olay yerine gelmesiyle son buluyor.

Pendik Sahilyolu'ndaki bir otoparkta teknik aksamları değiştirilmiş araçlarla riskli manevralar yapan, birbirleriyle yarışan sürücüler, sadece kendileri için değil, onları hiçbir güvenlik tedbiri olmaksızın izleyenler için de tehlike oluşturuyor. Dün gece yapılan o tehlikeli gösterilerden biri de cep telefonuna kaydedildi.

Yarışan sürücülerden biri çocuktu. Bu çocuğun kullandığı modifiye edilmiş araç, izleyecilerden en fazla alkışı aldı. Tehlikeli oyun, polise yapılan ihbarla son buldu. Olay yerine Selamiçeşme Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Polisin gelmesinin ardından araçlar ve kalabalık hemen dağıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre ise Anadolu yakasında gece boyunca bu tür olaylara karışan 23 araca kamuya açık alanda tehlikeli araç kullanmaktan 77 TL para cezası kesildi, 11 araca ise aracın teknik aksmanda değişiklik yapmaktan trafikten men cezası verildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.