Taksim Gezi Parkı'nda gece kanlı bitti

Taksim Gezi Parkı'nda gece kanlı bitti

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayda alkol aldıkları ileri sürülen 2 kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. 17 yaşındaki T.Y.K. tartıştığı 40 yaşındaki Ferhat Kartal'ı vurduktan sonra kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Taksim Gezi Parkı'nda dün gece yaşanan olayda 17 yaşındaki T.Y.K. ile 40 yaşındaki Ferhat Kartal arasında çıkan tartışma kanlı bitti. T.Y.K.'nın yaraladığı Ferhat Kartal tedavi altına alınırken, olay yerinde ihtihar eden 17 yaşındaki T.Y.K. yolda hayatını kaybetti.

Olay saat 18.30 sıralarında Gezi Parkı girişinde meydana geldi. İddiaya göre, park girişinde birlikte alkol alan 17 yaşındaki T.Y.K. ile Ferhat Kartal arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, T.Y.K, belinden çıkardığı tabancayla Ferhat Kartal'a 3 el ateş etti. Boynundan, göğsünden ve ayağından vurulan Kartal, yaya olarak olay yerinden kaçmaya çalıştı. Ancak Ferhat Kartal, yaklaşık 30 metre koştuktan sonra yere yığıldı.

T.Y.K. ise Kartal'ın yere yığılmasının ardından tabancayı şakağına dayayarak ateşledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, 2 yaralıyı da ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak T.Y.K., hastaneye ulaşamadan yolda hayatını kaybetti.

Saldırıda ağır yaralanan Ferhat Kartal ise kaldırıldığı Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.