Taksim’de akıl almaz kaza

Taksim’de akıl almaz kaza

Taksim'de bir sokakta elektrik kablolarının yanması sonucu gaz sıkışması meydana geldi. Gaz sıkışması sonucu fırlayan rögar kapağı bir kadını yaraladı.

Olay, dün akşam saat 17.00 sıralarında İstiklal Caddesi Postacılar Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, elektrik kablolarının bilinmeyen bir nedenle yanması ile meydana gelen gaz sıkışması sonucu fırlayan rögar kapaklarından biri, sokakta bulunan Melek A.'nın üzerine geldi. 

Olay anında orada olan vatandaşlar gözlerine inanamadı. Bir anda mermi gibi sıkışık yerinden fırlayan rögar kapağı o sırada yakından geçen bir kadını yaraladı. 

FACİA OLABİLİRDİ 

Ayağından hafif şekilde yaralanan kadın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Alman Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Bu sırada olay yerine polis ekiplerinin yanı sıra itfaiye ve olası bir doğalgaz patlamasını önlemek için İGDAŞ ekibi de geldi. Söz konusu arızanın yaşandığı elektrik hatlarının çok yakınından doğalgaz hatları da geçiyor. Hatlar olası kazalara karşı güvenli bir şekilde döşeniyor ancak yine de kıvılcımın hatlara sıçraması halinde büyük bir facia yaşanabilir. 



Polis ekipleri olası bir patlamaya karşı sokağı araç ve yaya trafiğine kapatırken, itfaiye ekipleri ise gazdan dolayı oluşan dumana müdahale etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.