Taksim'de görülmemiş eylem

Taksim'de görülmemiş eylem

Eylemlerin ve protestoların yasaklandığı Taksim Meydanı tarihinde görülmemiş bir eyleme sahne oldu. Bekarlık canına tak eden bir kişi evlenmek için pankartlı eylem yaptı.

 1 Mayıs'tan buyana eylemlerin ve protestoların yasaklandığı Taksim Meydanı ilginç bir eyleme sahne oldu. Aydından İstanbul’a evlenmek için gelen ve bekarlığın canına tak ettiğin söyleyen 39 yaşındaki Natıf Erdoğmuş, Taksim Atatürk Anıtı önünde, “Bekarlık Canıma Tak Etti, Yeter Artık Evlenmek İstiyorum” yazılı pankart açıp evlenmek için eylem yaptı. İngilizce, Evlenmek istiyorum, Natıf Erdoğmuş 1974 ve cep numarasını yazılı olan tişörtle gösterisine devam eden Erdoğmuş, meydandaki vatandaşların ilgi odağı oldu. Natif Erdoğdu’nun eylemini özellikle genç yaştaki bayan ve erkekler cep telefonlarına kaydetti. Yaptığı eylem nedeni ile dikkatleri üzerine çeken Natıf Erdoğmuş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Aydın’ın Söke İlçesinin Pamukçular Köyünden geldiğini söyleyen Erdoğmuş derdini kimseye anlatamadığından yakındı. Evlenemediği için taksimde eylem yaptığını ve evlenmek istediğini söyleyen Erdoğmuş, “Maddi durumum iyi değil, çalışıp kendime bakan bir insanım inşallah nasip kısmet olur evlendiğim zamanda aileme bakabilecek gücüm var. Çalışıp bakarım. Şu an Aydın Söke'nin Pamukçular köyünde çalışıyorum pamuk ve çiftçilik üzerine çalışıyorum. Yardımcı olan olmadı. Ailem yardım etmedi. Köylülülerim Manisa Demirci Boyacık köyündenim o kadar ısrar ettim yardım eden olmadı. Kendi imkânlarımla bulduklarım vardı. Uğraştım ama nasip kısmet olmadı. İnşallah helal süt emmiş birini bende bulurum. Artık evlenmek istiyorum” diye konuştu. Eylemin ardından kısmetini beklemeye başlayan Erdoğmuş, meraklı bakışların arasında karabalığa karışarak kayboldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.