Tasarrufla Ev’den Senetle Ev ve Araba Kampanyası

Tasarrufla Ev’den Senetle Ev ve Araba Kampanyası

Tasarrufla Ev’den Senetle Ev ve Araba Kampanyası

 

Günümüzde pek çok kişinin kredi sicili bozuk ve geliri düşük olduğu için bankalar tarafından kredi alamazlar. Bu nedenle hayalini kurmuş oldukları ev ya da arabaya sahip olabilmek için uzun süre para biriktirmeleri gerekir. Durmadan artan emlak fiyatlarını ve değerlenen araçları düşünecek olursak en kısa süre içerisinde bunlara sahip olmanın ne kadar avantajlı olduğunu siz de görebilirsiniz. İşte Tasarrufla Ev de tam olarak burada devreye girip isteyen her vatandaşın kolay bir şekilde ev ve araba sahibi olabilmesi için senetle başvurma yöntemini sizlere sunar.

Senetle Ev ve Araba Alma

Özellikle dar ve orta gelire sahip olan kişiler tarafından sıkça başvurulan senetle ev almak son dönemlerde oldukça fazla kişinin başvurduğu yöntemlerden birisidir. Senet Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde bir ödeme yöntemi olarak kabul gördüğü için başka bir gerekliliğe ihtiyaç duymadan dileyen herkes hayalini kurduğu eve veya arabaya sahip olabilir. Bir başka deyişle ev ya da araba alabilmek için bankaların şarj olarak sunduğu kefil, peşinat ya da ipotek gösterme sorunu tamamen ortadan kalkar.

Neden Senetle Ev ve Araba Alınmalı?

Tasarrufla Ev’in geliştirmiş olduğu yenilikçi sistem her vatandaşın kolay bir şekilde ev veya araba sahibi olabilmesi için ortaya çıkmıştır. Sistemi yakından inceleyecek olursak senetle araba almak ya da ev sahibi olmak hiçbir şekilde faiz barındırmıyor. Çünkü sistem içerisinde yer alan herkes ödeme günü geldiği zaman belirledikleri taksitleri ödemekle kalıyor. Bu sayede sırası gelen herkes kura sonucu belirlenen zamanda evine veya arabasına sahip olup başka bir ödeme yapmasına gerek kalmıyor. Eğer bu işlemi bankadan yapmak isteseydiniz günümüzdeki faiz oranlarında düşünecek olursak 100.000 liraya alacağınız bir aracın size toplam maliyeti 150.000 lira olacaktı. Ancak Tasarrufla Ev’den senetle ev ya da araba almak isterseniz bu sorunların hiçbiri ile uğraşmanıza gerek kalmaz.

Senetle Ev Alabilmek İçin Peşinat Ödemek Gerekir mi?

Bankaların aksine Tasarrufla Ev’e yapacağınız başvurularda peşinatsız ev almak mümkün olup dilediğiniz grup içerisinde dahil olabilirsiniz. Eğer peşinat ödemek isterseniz de sıranız normalden daha erken bir şekilde gelecektir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.