Tek Katlı Göl İstanbul Villaları

Tek Katlı Göl İstanbul Villaları

Tek Katlı Göl İstanbul Villaları

İstanbul içerisinde şehirden kopmadan kendi özgür yaşam alanınızı oluşturmak istiyorsanız, yatay mimari ile planlanan tek katlı villalar isteklerinizi karşılar. Metropolün içinde yeşil alanı, göl manzarası ve mahremiyeti korunmuş villa planları ile beklentilerin ötesine geçer. İstanbulun kalabalığından ve şehrin stresinden uzakta aileniz için sakin ve huzurlu bir yaşam sağlamanın yolu Göl İstanbul’dan geçer.

Tek Katlı Göl İstanbul Villaları

Her yere rahat ulaşım imkanı bulunan ve 7/24 güvenlik sayesinde emniyeti sağlayan yerleşim depreme dayanıklı mimarisi ile güvenlidir. Sadece konaklamak için bir ev değil sosyal alanları ile çok daha fazlasını vaad eden planı, tek katlı villa seçenekleri ile bağımsız yaşamın yoludur. A Plus yaşam anlayışı ile inşa edilen 4 metrelik yüksek tavanlı evleri ferahlık hissi verirken, yüksek duvarlı bahçesi de özel alanınızı korur.

Göl İstanbul Villaları Vaziyet Planı

Vaziyet planı yapılırken konfor, güvenlik, mahremiyet ve aktiviteyi baz alan yerleşim yüksek yaşam standartlarını karşılar. Göl İstanbul villaları girişinde sizi karşılayan güvenlik ve yeşillik içerisindeki manzaranın ardından etkinlik alanı ve otoparka ulaşırsınız. Özel garajların yanı sıra genel otopark da vaziyet planında bulunur. Kavşak ve düzenli yollar ile evinize ulaşabilir, Prestij yolunda boş vakitlerinizi gezinti yaparak değerlendirebilirsiniz. Loca, havuz ve spor etkinlikleri yapabileceğiniz sosyal alanlar sayesinde evinizden uzaklaşmadan keyifli vakit geçirirsiniz. Hafta sonları çocuk oyun alanında ailenizle beraber olabilir ya da park gölet bölümünde piknik yapabilirsiniz. Araç ring noktaları ile ulaşım sorunu yaşamadan biniş ve iniş işlemlerini gerçekleştirirsiniz.

Göl İstanbul Villa Planları

Zevkinize ve istediğiniz genişliğe göre seçim yapma imkânı bulunan Göl İstanbul villa planları 3 farklı şekilde tasarlandığından mekân ve metrekare değerleri değişkendir.

  • Karanfil Villa planı 1012,50 m2 net (1518,75 m2 brüt) arsa üzerine bahçe, havuz ve 5+1 odalı konut olarak inşa edilir.
  • Net kullanım alanı 373,05 m2, brüt alan 429 m2 olarak planlanan villa 50 m2 genişliğinde kendi özel havuzuna sahiptir.
  • İlk girişte rüzgarlık, antre ve koridor ile sizi karşılayan planda dilerseniz direkt salona devam edebilir ya da diğer mekanlara yönelebilirsiniz.
  • Ebeveyn yatak odası ve banyosu, giyinme odasının yanı sıra 2 adet yatak odası ve ebeveyn banyosu daha bulunur.
  • Standart misafirler için ayrı olarak lavabo ve WC mekânı da yer alır.
  • Misafir odası ve banyosu, hizmetli odası ve banyosu da planda yer alır.
  • Ekstra ihtiyaçlarınız için çamaşır odası, teknik oda, klima alanı, ardiye, garaj, makine dairesi ve denge tankı bulunur.
  • 66,40 m2 açık terası ile her mevsim manzaranın tadını çıkarmak için idealdir.
  • Nilüfer Villa planı 1260 m2 net (1890 m2 brüt) arsa üzerine kurulu 6+1 konutu, havuzu ve bahçesi vardır.
  • Karanfil Villa planından farklı olarak vestiyer, ayakkabılık, kiler, ekstra bir yatak odası ve banyoya da sahiptir. 455,50 m2 net, 523,80 m2 brüt alana kuruludur ve havuzu 60 m2 ölçüsündedir.
  • Orkide Villa planı 1350 m2 net, 2025 m2 brüt arsa üzerine yayılan, 7+1 havuzlu ve bahçeli bir konuttur. 482,55 m2 net, 556,10 m2 brüt alana sahiptir.
  • Nilüfer Villa planında olmayan ekstra bir misafir odası, banyosu ve geniş mekân avantajı bulunur.

Siz de şehirden uzak kalmadan izole bir hayat sürmenin ve her daim konforlu hissetmenin yolunu arıyorsanız Göl İstanbul Villaları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.