TEM otoyolunda trafik çift yönlü kesilecek

TEM otoyolunda trafik çift yönlü kesilecek

İstanbul Valiliği, TEM Otoyolunun Mahmutbey viyadüğünün bulunduğu kesimde yapılacak yol çalışması sebebiyle TEM Otoyolunda çift yönlü trafik akışının kısa süreli kesileceğini açıkladı.

İstanbul Valiliği TEM Otoyolunun Mahmutbey viyadüğünün bulunduğu kesimde yapılacak yol çalışması nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.


Yapılan açıklamada, “Karayolları 1. Bölge Müdürlüğümüz sorumluluğundaki (O-2) TEM Otoyolunun Mahmutbey viyadüğünün (Km:/06+650) bulunduğu kesimde TEİAŞ 1. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışma sebebiyle TEM Otoyolunda çift yönlü trafik akışı kısa süreli kesilecektir. Çalışmalar 21.04.2013 Pazar günü 01:00-07:00 saatleri arasında 6 defa ve her defasında 15'er dakika olmak üzere trafiğin aralıklı olarak kesilmesi suretiyle yapılarak tamamlanacaktır. Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacak ve gerekli emniyet tedbirleri alınacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir” denildi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.