Tepecik Stadı bitmek üzere

Tepecik Stadı bitmek üzere

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Büyükçekmece Tepecikspor’un sahasındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Büyükçekmece’yi futbolda en iyi şekilde temsil eden Büyükçekmece Tepecikspor sonunda sahasına kavuşuyor. Başkan Akgün’ün, çalışmaları yerinde incelediği sahada son hazırlıklar tamamlanmak üzere.

Başkan Akgün; “2.lig’den 1.lig’e çıkmak için mücadele veren, Büyükçekmece İlçemizi Türkiye liglerinde temsil eden Tepecikspor’un  spor tesislerinde büyük yenilikler yaptık. Yenilene stat artık 2.lig’de oynayan bir takıma yakışan bir stat haline geldi. Fakat bu yeterli değil. Daha sonra 2013-2014 sezonunda yetiştirebilirsek Büyükçekmece Atatürk Spor kompleksine Büyükçekmece Tepecikspor geçecek. Tepecikspor Kulübünü de amatör spor kulüplerine  tahsis edeceğiz ve burayı Büyükçekmece sporun alt yapı merkezi olarak kullanacağız” dedi.

“Ulaşımı kolay rahat geniş alanlı bir stadyum haline geldi”
Başkan Akgün; “ Büyükçekmece Tepecikspor’un Stadı Bugün ki durumu itibariyle 2.lig takımları için çok güzel, ulaşımı kolay, rahat geniş alanlı bir stadyum haline geldi. İnşallah kısa zamanda Tepecikspor burada maçlarını oynamaya başlayacak. Bizim içinde çok daha iyi olacak, çünkü kendi evimizde oynamanın avantajlarını kullanacağız”.

“Takımın gidişatı da çok iyi”
Başkan Akgün; “Takımın gidişatı çok iyi durumda hocalarımızı da tebrik ediyorum. Play offlara  kalmadan birinci olarak PTT 1.lig’e çıkacaklarını umut ediyorum” dedi.

“Büyükçekmece hem eğitim kampüsü hem de spor kampüsü haline gelecek”
Büyükçekmece hem spor kenti haline gelecek aynı zamanda Türkiye’nin en önde eğitim vadisi haline gelecek diyen Başkan Akgün; “ Bir ilçede Büyükçekmece de bulunan okulların sayısı kadar okul bulunması mümkün değil. Büyükçekmece şuan eğitim kampüsü haline gelmiştir ama  buda yeterli değil. Daha çok eğitim kurumları gelecek, daha çok spor tesisleri açılacak. Büyükçekmece hem eğitim kampüsü hem de spor kampüsü haline gelecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.