Tepecik'de Yol ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Tepecik'de Yol ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Tepecik Mahallesi’nde başlattığı yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

       Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün, Tepecik Mahallesi’nde ara sokaklarda yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren ekibinin şimdiki durağı, Kaplan Sokak oldu. Yol ve kaldırım yapılacak olan Kaplan Sokak’ta önce işgalleri kaldıran belediye ekipleri, ardından yolları genişletme çalışmalarına başladı.


Belediye olarak yapmış oldukları çalışmalarla Tepecik’in değerinin artacağını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Tepecik Mahallesi’nin büyük sorunu olan imarı da çözüme kavuşturduk. Böylece yapmış olduğumuz çalışmalar sayesinde Tepecik Mahallesi hem konumu hem de görüntüsüyle şehir havasına bürünecek, değerine değer katacak ” dedi.

Başkan Akgün, “Bugüne kadar yaptığımız elektrik hatlarını yer altına alma, alt yapı, yol, tretuvar çalışmaları ile Tepecik Mahallesi’nde yüzde 80 bir değişim oldu. Bunu tamamlamak için ekibim ve ben aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız yaşanabilir bir Büyükçekmece oluşturmaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.