Teşvikiye Mahalle Meclisi’nden, Şişli’de örnek komşuluk hareketi!

Teşvikiye Mahalle Meclisi’nden, Şişli’de örnek komşuluk hareketi!

Şişli’de, Teşvikiye Mahalle Meclisi Üyeleri, kendi aralarında topladıkları yardımlarla, Şişli’de komşuluk ilişkilerini tekrar gündeme taşıyarak örnek oldular.  

TEŞVİKİYE, KOMŞU MAHALLE OLARAK PAŞA MAHALLESİ’Nİ SEÇTİ!

Şişli’de, Teşvikiye Mahalle Meclisi, kendi aralarında topladıkları yardımları, komşu olarak belirledikleri Paşa Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahipleri komşularına ulaştırdılar.

Teşvikiye Mahalle Meclisi, Teşvikiye’ye en yakın hastane olan Şişli Etfal Hastanesi Sağlık çalışanları da unutulmadı. Oraya da tıbbi malzeme yardımı yaptılar.

Teşvikiye Mahallesi’ndeki evsizlerle de komşuluk bağı anlamında yardımlaşıldı.

“TEŞVİKİYELİ OLMAKTAN GRUR DUYUYORUZ”

Teşvikiye Mahalle Meclisi, ‘Komşuluğu ve yaşama saygıyı ilke edindiğimiz bu 4 yıllık yolculuğumuzda bugün yardımlaşmayı iliklerimize kadar hissettiğimiz ve Teşvikiyeli olmaktan gurur duyduğumuz günlerden geçiyoruz’ diyerek kolları sıvadı.

Teşvikiye Mahalle Meclisi, ‘Ben değil biz düsturuyla hareket eden tüm Teşvikiyelilere sonsuz şükranlarımızla. İyilik bulaşıcıdır’ diyerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

tesvikiye-mahalle-meclisi-nden-ornek-komsuluk-hareketi2.jpg

İŞTE, TEŞVİKİYE MAHALLE MECLİSİ’NİN PAYLAŞIMLARI

* Üyelerimiz vasıtasıyla toplanan 105 Ramazan kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Şişli Belediye'sine teslim edildi.

* CHP örgütlenmesinin meyvesi olan Kardeş Mahalle fikrini, ilkelerimiz doğrultusunda benimseyerek Teşvikiye Mahalle Meclisi olarak Paşa Mahallesi'nde ikamet eden 17 komşu ailemiz ile yardım kolilerimizi paylaştık. CHP Teşvikiye Örgütlenmesi ‘ne öncülüğü için teşekkür ederiz.

* Şişli Etfal Hastanesi sağlık çalışanlarına 200'ü aşkın maske ve tulum yardımlarını sağladık.

* Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 300'ü aşkın tulum, maske ve dezenfektan yardımları sağladık. Nişantaşı Anadolu Lisesi 98' Mezunlarına öncülükleri için teşekkür ederiz.

* Yine gözümüz gibi bakmaya çalıştığımız sağlık çalışanlarımıza yemek yardımları sağladık.

* Sokakta yaşayan veya bu süreçte sokakta kalmış komşularımız ile yemek konusunda yardımlaştık. Teşvikiye Muhtarlık'a öncülüğü için teşekkür ederiz.

tesvikiye-mahalle-meclisi-nden-ornek-komsuluk-hareketi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.