Thehairzonee

Thehairzonee

Thehairzonee

Thehairzonee

Thehairzonee 10 yıla aşkın Ataşehir bölgesinde hizmet vermekte olan çok saygın bir kadın kuafördür, vermiş olduğu hizmetler doğrultusunda en güncel ekipman ve ürün yelpazesine sahiptir. Salon için hijyen kırmızı çizgi olup, müşteri memnuniyeti için salonda kullanılan malzemelerin tamamı, kişisel sağlık için tek kullanımlık olup her kullanımdan sonra sterilize edilerek ambalajlanır ve tekrar kullanıma hazır hale getirilir.

ThehairZone’un vermiş olduğu hizmetler;

 

Ombre

Fransızca gölge anlamına gelen bir boyama tekniğidir.Bu işlem esnasında saçların boyları ve uçları, saçın mevcut renginden daha açık tonlara boyanır.Tercih edilen ton ne olursa olsun, amaç doğal ve uyumlu bir ton geçişi yaratmaktır.

 

Balyaj

Balayaj, saç uçlarına uygulanan boyama yöntemlerinden biridir. Balayajın en göze çarpan özelliği, doğal saç rengini korumaya özen göstermesidir. Saçınızın donuk göründüğünü ve parlaklığından yoksun olduğunu düşünüyorsanız, balayajın oluşturacağı farklı renk geçişlerini görebilirsiniz.

 

 

Röfle

Saçlardan ince ince tutamlar seçilerek saç renginin 1 tondan 6 tona kadar açılması işlemidir. Saç gerçekte olduğundan daha hafif görünür, ancak yapay bir izlenimden kaçınır.

 

Renklendirme

Renklendirme, kimyasal bir işlemle saç renginin değiştirilmesini ifade eder. Saç yapısı sertleşir. Bu sayede kimyasalların saça derinlemesine nüfuz etmesini sağlar.

 

Saç Botoksu

Botoksun kasları gevşeterek ve cildi pürüzsüzleştirerek çalıştığı gibi, saçlar için botoks da her saç telini doldurarak dolgunluk ve yumuşaklık kazandırmaya  yardımcı olur. Bu işlem sırasında saça amino asitler ve proteinler yüklenir. Saç lifleri, keratin adı verilen proteinler ve amino asitler sayesinde güçlerini ve güçlerini korurlar. Ayrıca havyar yağı, B5 vitamini, kolajen, E vitamini gibi maddeler de kullanılmaktadır.

 

Profesyonel Makyaj

Profesyonel makyaj, makyaj sanatçıları tarafından ve belirli kurallara göre yapılan makyajdır. Profesyonel makyaj sanatçıları da profesyonel makyaj malzemeleri ve teknikleri kullanarak yüzünüzübir aslana da benzetebilirler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.