Topbaş: "Ekiplerimiz tayakkuz halinde"

Topbaş: "Ekiplerimiz tayakkuz halinde"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yılbaşı gecesi için toplu taşıma araçlarına ek seferler eklediklerini söyledi. Topbaş, “Bütün ekiplerimiz teyakkuz halinde kent içerisinde daha sağlıklı bir yılbaşı geçmesini arzu etmekteyiz. Bazı organiz

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri sırasında çekilen fotoğraflar, ‘Cumhuriyet Coşkusu Fotoğraf Yarışması’ kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dereceye girenlere ödülleri verildi. Dereceye giren fotoğrafları gezen Topbaş, yılbaşı gecesi hakkında açıklamalarda bulundu. Otobüs sefer sayılarını artırdıklarını belirten Topbaş, “Özellikle yılbaşı gibi büyük etkinliklerde yerel yönetimler olarak bizlere düşen halkımızın huzurlu bir şekilde bu süreçleri yaşamasıdır. Zaman zaman da söylüyoruz biz bayram yapmıyoruz bayram yaptırıyoruz. Belediye olarak büyük bir sorumluluğumuz var. Bütün ekiplerimiz teyakkuz halinde kent içerisinde daha sağlıklı bir yılbaşı geçmesini arzu etmekteyiz. Bazı organizasyonlarda özellikle toplu taşımı araçlarına ek seferler koyduk, Hacıosman hattına özellikle. Metrobüsler de geç saatlere kadar çalışacak. Zaten metrobüsümüz 24 saat çalışıyordu. Halkımıza hizmet vereceğiz.” şeklinde konuştu.

İstanbullulardan eğlence boyutlarını taşırmamalarını isteyen Topbaş, “Bir ötekini rahatsız etmeden kente saygılı olmak, bu heyecanı ve güzelliği yaşarken geleceği de düşünmek. Maalesef kimi zamanlar kötü görüntüler yaşanıyor. Umarım bu durumları yaşamayız. Hassasiyetle üzerinde durulmasını istediğim konu, eğlencenin yapıldığı bu gecede sağlıklı gıda ve yiyecek içeceklerle insanlarımıza hizmet verilmesi. Gelen turistleri bir misafir olarak kabul edip onların da mutlu ayrılmalarını bir ev sahibi olarak önemsiyoruz. Yabancıların da kentte keyif almalarını sağlamak gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.