Torium, sanat merkezi gibi

Torium, sanat merkezi gibi

Çocukların severek izleyeceği eğlenceli tiyatro oyunları Beylikdüzü Torium'da minik tiyatroseverlerle buluşuyor.

Torium, İstanbul Çocuk Sanat Tiyatro Topluluğu ile birlikte minik tiyatroseverleri sevindirecek bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Ekim ayı itibariyle açılan tiyatro sahnesinde birbirinden eğlenceli çocuk oyunları, Cumartesi ve Pazar günleri 15.30'da Torium'da izleyici ile buluşuyor. Çocuk oyunlarının sahnelendiği Torium sahnesi, sanatın ve eğlencenin adresi olacak. 

Kasım ve Aralık aylarında Torium sahnesinde, çocuklar tarafından çok sevilen Çilek Kız, Meraklı Penguenler, Hansel ve Gretel, Kurbağa Prens ve Prensesin En Güzel Şarkısı gibi oyunlar sahnelenecek. Yeni yıl itibariyle oyun programı yenilenerek farklı çocuk tiyatro oyunları sahne alacaklar. 

Sezon boyunca Türkiye'nin en seçkin ve en sevilen çocuk tiyatrolarının izlenebileceği Torium sahnesinde sömestr döneminde ''Yarıyıl Festivali'' ve 23 Nisan Çocuk Şenliği gibi özel günlere uygun oyun ve şenlikler de izleyicilerle buluşacak. 

Bir alışveriş bir eğlence konseptiyle Torium, minik ziyaretçilerine tiyatroyu sevdirerek hoşça vakit geçirmelerine yardımcı oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.