Tramvay genç kıza çarptı

Tramvay genç kıza çarptı

Beyoğlu'nda, yakın mesafede yaya ve alt geçit olmasına rağmen tramvay yolundan geçmeye çalışan 22 yaşındaki Tuğba Çelik'e seyir halindeki tramvay çarptı.

 Beyoğlu'nda, yakın mesafede yaya ve alt geçit olmasına rağmen tramvay yolundan geçmeye çalışan 22 yaşındaki Tuğba Çelik'e seyir halindeki tramvay çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık iki metre öteye savrulan Çelik'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. 

Olay, Karaköy'de saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Tuğba Çelik ve beraberindeki arkadaşı yolun karşısına geçmek için trafik ışıkları ve alt geçit olmasına rağmen tramvay yolunu seçti. Çelik'in arkadaşı karşıya geçmeyi başarırken, genç kıza hareket halindeki tramvay çarptı. Olay sonrası tramvayın vatmanı aracı durdu ve sağlık ekiplerini aradı. Yaralı genç kıza ilk müdahaleyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı sağlık ekipleri yaptı. Yaralı genç ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çelik'in hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. 

Tramvayın ağır bir şekilde ilerlediğini belirten yolcular, vatmanın kıza çarptıktan sonra anons ettiğini ve yolcuların dışarı çıktığını söyledi. 

Polisin olayla ilgili araştırması sürüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.