Turkcell ve İstanbul Modern en iyi fotoğrafçıyı arıyor

Turkcell ve İstanbul Modern en iyi fotoğrafçıyı arıyor

Turkcell, iletişim ve teknoloji sponsoru olduğu İstanbul Modern ile ''Benim Şehrim'' isimli fotoğraf yarışması düzenledi.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, şirket herkesi yaşadığı şehrin eşsiz manzaralarını ve anlarını fotoğraflayarak Instagram'da yayınlamaya davet etti. Yarışma için çekilecek özel karelerin ''Yaşadığım şehri seviyorum çünkü...'' cümlesini tamamlaması ve o şehrin kendine özgü özelliklerini yansıtması bekleniyor.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin çektikleri fotoğrafları 18 Temmuz 2012 tarihine kadar ''benimsehrim'' etiketiyle Instagram'a yüklemeleri gerekiyor. İstanbul Modern küratörlerinden oluşan bir jürinin yüklenen fotoğraflar arasından seçeceği haftanın en iyi 10 fotoğrafı, İstanbul Modern'in Pinterest hesabında yayınlanacak. Dört haftanın sonunda Pinterest'te yayınlanan fotoğraflar arasında en çok beğenilen 10 fotoğraf, İstanbul Modern küratörleri tarafından yeniden  değerlendirilecek ve ilk üçe girenler belirlenecek.

BİRİNCİYE TURKCELL'DEN iPHONE 4S   
''Benim Şehrim'' fotoğraf yarışmasında birinci seçilen fotoğraf karesinin sahibi Turkcell'den iPhone 4S cep telefonu kazanırken ilk üçe girenlere bir yıllık İstanbul Modern üyelik kartı hediye edilecek. Yarışmayla ilgili detaylı bilgiye İstanbul Modern'in internet sitesindeki ''Duyurular''  bölümünden ulaşılabilecek.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.