Türkiye'nin En Büyük Online Mobilya Üreticisi Minar Artık Bakırköy’de

Türkiye'nin En Büyük Online Mobilya Üreticisi Minar Artık Bakırköy’de

Türkiye'nin En Büyük Online Mobilya Üreticisi Minar Artık Bakırköy’de

Online mobilya alışverişi denildiğinde akla ilk gelen markalardan birisi olan Minar Mobilya etkileyici showroomları ile fiziksel alışveriş deneyimini de müşterilerine sunmaya başladı. İstanbul Avrupa yakasında yer alan ve markanın ilk fiziksel mağazası olma özelliğini taşıyan Bakırköy şubesi pek çok popüler mobilya ürününe erişebileceğiniz bir teşhir alanına sahip. Günümüzde alışveriş ve tüketim alışkanlıklarımız teknolojinin bize dayattığı ölçüde değişmeye endekslidir.

 

Bu açıdan baktığımızda da internetten alışveriş yapmanın ne kadar pratik ve hızlı olduğunu keşfetmemiz uzun sürmüyor. Ek olarak küresel çapta yaşanan pandemi gibi unsurlar internet alışverişi için her şeyi daha da makul hale getirdi. Minar Mobilya internet sitesi üzerinden demonte olarak sipariş verebileceğiniz mobilyaların çok geniş bir yelpazeye sahip olması bu bağlamda önemli bir faktördür. Çünkü güncel olarak her ihtiyaca karşılık verebilecek modern tasarımlar, estetik kaygısına sahip olanların halen daha ilk tercihi olan klasik mobilyalar ve en yeni ürünlerle dolu bir konsepte sahip.

 

Mobilya alışverişi yaparken en dikkat çeken noktalardan birisi tabii ki geçmişten gelen alışkanlıklarımız doğrultusunda dokunma hissiyatıdır. Bir gardırop alacağımız zaman MDF ya da suntalem mi olduğunu ya da kapaklarının açılış şeklini görmek için fiziksel bir temas ararız. Minar Mobilya bunun bilincinde olduğu için Türkiye’de müşterilerine fiziksel alışveriş deneyimini pek çok noktada sunmaya kararlı. 2013 yılından beri modern çizgilere sahip, günümüz teknolojisiyle üretilmiş ve her eve yeni bir ambiyans katan mobilyalar üreten firma bunu görerek almak isteyen müşterilerine de kapılarını aralıyor.

 

Elbette ki ülkemizin en önemli metropolü İstanbul’da ilk mağazanın açılacak olması şaşırtıcı değil. En önemli ilçelerin başında gelen Bakırköy’de bulunan Minar Mobilya showroomu sayısız model seçeneğini bir arada sunabiliyor. Yatak odası takımı alırken dilerseniz modern konseptlere yönelebilir, dilerseniz ayrı ayrı seçimler yaparak eşyaları kombinleyebilirsiniz. Mobilya endüstrisinde teknolojinin en uç noktalara ulaştığı biliniyor. Bu nedenle ciddi bir arz talep dengesi oluşuyor. Mobilya üretimine 2013 yılında başlayan Minar Mobilya’nın yarım asrı geçen kereste ve sunta tecrübesi Güremen Orman Ürünlerine dayanıyor. Şirket sonrasında mobilya üretimi alanına da geçiş yaparak Türkiye’de online mobilya siparişi açısından büyük bir ivme kazandı.

 

Tabii ki bu ivmelenme ürün kalitesi, tasarım niteliği ve kullanılabilirlik noktasında yakalanan müşteri memnuniyetinin bir eseridir. Yıllar boyunca süren yüksek teknolojili üretim aşaması günümüzde otomasyon ile daha da ileri bir noktaya taşınmıştır. CNC alanında en önemli gelişmeleri takip eden Minar Mobilya üretim tesisi olarak 32 bin metrekarelik kapalı alanında binlerce mobilyayı dünyanın dört bir noktasına ulaştırmak için üretmektedir. Türkiye dışında özellikle Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine yapılan ihracatlar yerli mobilya markasının kısa sürede uluslararası bir tanınırlığa ulaşmasını sağladı.

 

Türkiye’nin en büyük online mobilya üreticisi olarak anılması ise elbette ki sunduğu cazip fırsatlardan kaynaklanıyor. Çünkü Minar Mobilya mağazaları açılmadan önce tüm müşterilerine hızlı, uygun fiyatlı ve garantili mobilya satışını online olarak sağlamaya başlamıştı. Şimdi ise bunu mağaza deneyimi ile bütünleştirerek farklı bir seviyeye taşımayı amaçlıyorlar. Özellikle günümüzde baza başlık yatak seti gibi birden fazla ürünü içerisinde barındıran ürün grupları kargo ile alınmadan önce kafaları karıştırabiliyor. Lojistik aşamasında yaşanabilecek sorunlar, demonte geldiği için montaj aşaması ya da istenilen kalitede ürünün gelip gelmeyeceği hep merak konusu oluyor. Minar mobilya uzun yıllardan beri bu algıyı yıkarak herkese memnun kalacağı bir mobilya alışverişi yapmayı mümkün kılmıştır.

 

Artık Minar Mobilya Bakırköy şubesi ile bunu elimizle dokunarak, gözümüzle görerek yapabilme şansına da sahibiz. Salonunuzda yapacağınız değişiklik ile köşe koltuk takımınızı yenilemek isteyebilirsiniz. İnternetten alışveriş yaparken en dikkat edilmesi gereken nokta ölçüleri olarak karşımıza çıkar. Zira odanın ölçüleri ayrı, koltuk takımının ölçüleri ayrı olarak değerlendirilmelidir. Büyük bir odaya küçük koltuk, küçük bir odaya ise büyük koltuk takımı tercih edilmesi dekoratif açıdan önerilmez. İnternetten mobilya alınır mı sorusu işte tam burada önemli bir kavram kargaşasına dönüşüyor.

 

Hatta Minar Mobilya Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Murat Demirhan özellikle mobilya ölçülerinin internet alışverişinde hayati önem taşıdığını vurguluyor. Müşterilerin mobilya alırken görsel estetiğe daha fazla odaklandığını, renk ve desen seçimi yaparken ölçüleri es geçebildiğini söylüyor. Murat Demirhan banyo dolabı gibi daha dar alanlarda kullanılmaya yönelik mobilya seçimlerinde yanlış ölçü tercihi ciddi bir probleme dönüşebiliyor diyerek uyarıyor.

 

Türkiye’nin en büyük online mobilya sitesi artık Bakırköy şubesiyle bu sorunları aşmanızı kolaylaştırıyor. İstanbul’un göbeğinde binlerce farklı çeşit mobilya arasından görerek ve dokunarak seçim yapma şansınız olacak. Oldukça geniş kapasiteli bir showroom planı olması sebebiyle evin hemen her noktasında kullanılabilecek mobilya tasarımlarına tek bir adresten ulaşabileceğiniz. Yatak odasından oturma odasına, yemek odasından mutfağa kadar uzanan geniş bir ürün skalası olduğu gibi ürün gamında da renk, desen ve boyut açısından pek çok varyasyon sunulabiliyor.

 

Minar Mobilya İstanbul şubesi olarak Bakırköy ile başlattığı bu atağı sürdürmeye gayret gösteriyor. Çünkü firmanın online satış deneyimi açısından Türkiye’de en çok tercih edilen mobilya üreticilerinden birisi olduğu aşikâr. İşte bu yüzden İstanbul’da Anadolu Yakasında da bir mağaza sinyali E-ticaret sorumlusu M.Anıl Şahin tarafından veriliyor. Anıl Şahin her ne kadar e-ticaret ile mobilya satışında büyük hamleler yapmayı başarmış olsak da Türk müşterilerimizin en büyük beklentisi fiziksel olarak mobilya alabilmekti. Bunu gerçekleştirmek için tıpkı üretim aşamasında olduğu gibi teknolojinin bütün dinamiklerini seferber ediyoruz.

 

En efektif şekilde dizayn ettiğimiz showroomlarda uygun fiyata kaliteli mobilya sunmaya devam edeceğiz. Minar Mobilya tüketicinin görerek alma beklentisini yerine getirecek uluslararası bir mobilya markası olarak Türkiye’nin pek çok noktasında da yaygınlaşmaya devam edecek. Özellikle mutfak dolabı gibi komplike mobilyalarda içeriğe dair pek çok seçim yapmak mümkün olabiliyor. Aslında bu seçimleri bizzat görerek gerçekleştirmek insanlara cazip gelen noktaya dönüşüyor.

 

Örneğin mutfak dolabı tasarımları bir bütün olarak belli ölçü kalıplarına bağlı şekilde üretiliyor. Lavabo, dolap rafları, ayna veya cam kullanımı, tesisat geçiş noktaları, kapakların açılış şekli gibi seçilebilecek çok fazla detay olduğu aşikâr. Çoğunlukla insanların internetten mobilya alırken bu detaylardan birkaçının gözden kaçabildiğinin altını çizen E-ticaret sorumlusu M.Anıl Şahin özellikle aktif mağaza sayısı arttıkça bu sorunun çözümleneceğini söyledi.

 

Hali hazırda kredi kartıyla mobilya almak isteyenlere taksit seçeneği sunması, ücretsiz kargo ile adrese kadar ulaştırmasıyla dikkatleri üzerine çeken Minar Mobilya bunu mağazalarında da sürdürecek. İstanbul Minar Mobilya mağazaları yakın gelecekte hem Avrupa hem de Anadolu yakasında yer alacak ve herkesin kolayca ulaşıp alışveriş yapmasına olanak tanıyacak. Türkiye’de var olan alışveriş dinamiklerinde kargo süreci ve iade ihtiyaçları tüketicinin aklını kemiren detaylara dönüşebiliyor. Minar mobilya her ne kadar bu durumu internet sitesi üzerinden de %100 müşteri memnuniyeti noktasında çözmüş olsa da fiziksel mağaza tercihinde bulunanlara da alternatif sunmaktan geri kalmıyor. Bakırköy showroom ile başlayan Minar Mobilya mağazası açılışları kısa süre içerisinde tüm Türkiye’ye yayılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.