'Türkiye'nin imajını zedeleyen giysiler'

'Türkiye'nin imajını zedeleyen giysiler'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programına konuk olarak Gazeteci Cüneyt Özdemir'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Türk Hava Yolları'nda görevli personelin yeni giysi tasarımlarını eleştiren Kılıçdaroğlu, "O fotoğraftaki kıyafetler, Türkiye'nin imajını zedeleyen giysiler" dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ergin Saygun'u ziyaretini de değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Bu ziyaretin içten, samimi bir ziyaret olduğuna inanmıyorum" dedi.

"O FOTOĞRAFTAKİ KIYAFETLER, TÜRKİYE'NİN İMAJINI ZEDELEYEN GİYSİLER"

Tartışmalara neden olan Türk Hava Yolları'nda görevli olan hosteslerin yeni giysi tasarımlarını eleştiren Kılıçdaroğlu, "O fotoğraftaki kıyafetler, Türkiye'nin imajını zedeleyen giysiler. Umarım Türk Hava Yolları yönetimi, öyle bir olayın içinde olmaz. Türk Hava Yolları'nın başında Türk sözcüğü var. Benim ve sizin ödediği vergilerle kurulan bir kuruluş. Dolayısıyla halkın kuruluşu. Halkın taleplerini eleştirilerini dikkate alması gerekir. Türk Hava Yolları'nın daha iyi, daha güçlü olmasını isteriz ve denetime açık olmasını isteriz. Denetimi şu anda yapılmıyor. Eskiden. TBMM'de denetlenebiliyordu. yüzde 51'lik pay, yüzde 49'a düşürüldü. Böylece denetimin dışına çıkarıldı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.