Uçucu Madde Bağımlısı Genç Camiyi Yaktı

Uçucu Madde Bağımlısı Genç Camiyi Yaktı

Bağcılar’da uçucu madde bağımlısı bir genç, gece yarısı geldiği camiyi yaktı.

Bağcılar Mahmutbey Mahallesi'nde bulunan Hicret Camii’nde 07 Kasım'da uçucu madde bağımlısı olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Özcan Ç., elindeki karton ve kağıtları tutuşturdu. Caminin kapı önünde yakılan kartonlar kapı ve halılara sıçradı. Özcan Ç. alevleri bir süre izledikten sonra olay yerinden ayrıldı.
      Elindeki yanıcı maddelerle camiye gelen genç, bir süre çevrede kimsenin olmadığından emin olmak için etrafı kontrol ediyor. Daha sonra yanında getirdiği karton ve kağıt gibi yanıcı maddeleri tutuşturan Özcan Ç. bir süre alevleri izliyor. Alevlerin büyümesi üzerine ise camiden ayrılıyor. Alevlerin büyümesiyle caminin içinde tutuşan kapı, halı ve diğer malzemeler de güvenlik kameraları tarafından görüntüleniyor. Bir anda büyüyen alevler, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipler tarafından söndürülürken, yaklaşık 100 bin liralık hasar meydana geldiği öğrenildi.
     Güvenlik kamera görüntülerini izleyerek zanlının eşgalini belirleyen Bağcılar Asayiş Büro ekipleri 19 yaşındaki Özcan Ç’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olay anını hatırlamadığını söyleyen zanlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.