Ulthera Nedir ve Hangi Bölgelere Uygulanır?

Ulthera Nedir ve Hangi Bölgelere Uygulanır?

Ulthera Nedir ve Hangi Bölgelere Uygulanır?

 

Türkiye’de adını duyurmayı başaran ulthera fiyatı Amerika’da da en çok tercih edilen operasyonlardan biridir. Bu işlem sayesinde lazer aracılığıyla ameliyata gerek kalma yüz germe yapılır. Yüzünüzü gerdirmek istiyor ama ameliyattan çekiniyorsanız ulthera fiyatı hakkında araştırma yaparak uzmanlarla görüşmek işinize yarayabilir.

Yüz gerdirmek isteyen insanlar ulthera fiyatı üzerinde araştırma yaptıktan sonra uzmanlarla görüşür. Siz de bu amaçla ulthera yaptırmak istiyorsanız yanaklarınıza ve yüzünüzün orta kısmına işlem uygulanır. Göğüs bölgenizdeki kırışıklıklar için de işlem uygulattırmanız mümkündür. Çenenizdeki sarkmalar için de ulthera işlemi uygulatabilirsiniz.

Ulthera Nasıl Yapılır?

Uygulamaya geçmeden önce ulthera cihazının ultrason özelliği sayesinde cildiniz ve cildinizin altındaki dokular monitörde görüntülenir. Bu işlemin amacı cildinizin yapısının gözlemlenerek yüz germenin uygulanabilmesidir. Titizlikle yapılan yüz germe operasyonu için ulthera fiyatı hakkında bilgi edindikten sonra uzmanlardan yardım alabilirsiniz.

Ulthera Kimlere Uygulanır?

Ulthera operasyonu için öncelikli kişiler cildinde gevşeme ya da sarkma gözlemlenen adaylardır. Bunun için de bireyin en az 40-65 yaş aralığında olması beklenir. Yine de gerdirme yaptırmak isteyen ama ameliyattan çekinen genç bireyler de uzmanlarla görüşerek işlemden yararlanabilir. Ulthera fiyatı hakkında detaylı bilgileri de görüşme esnasında öğrenmeniz mümkündür.

G5 Masajı Hangi Alanlarda Kullanılır?

Son zamanlarda adını sıkça duyuran G5 masajı sağlık ve estetik sektöründe uygulanan bir işlemdir. Amaç titreşim yoluyla fazla yağların giderilmesidir. Fazla yağlar giderilirken aynı zamanda kan dolaşımını da hızlandırır. Bu özellik G5 masajı yaptıranların estetikten ziyade sağlık açısından da fayda sağlamasını sağlar.

G5 Masajı Avantajları Nelerdir?

Öncelikle G5 masajı bölgesel dolaşımı sağlar. Biraz önce de üzerinde durulduğu gibi kan dolaşımının sağlanması daha sağlıklı hissedilmesi açısından önemlidir. Yaşadığınız ağrı problemlerinin giderilmesi de sağlanan avantajlar arasında söylenebilir.

G5 Masajı Fiyatları

Faydalarını öğrenen herkes G5 masajı fiyatlarını merak ediyor. Görüşme yaptığınız estetik ve sağlık sektöründeki uzmanlardan detaylı bir şekilde fiyat bilgisi almanız mümkündür.

Soğuk Lipoliz Nedir?

Ameliyatsız bir şekilde bölgesel incelme sağlamak isteyen kişiler soğuk lipoliz fiyatları hakkında araştırma yapar. Lipoliz işlemiyle yağlar küçücük moleküllere ayrılarak parçalanır. Soğuk lipolizde ise bu işlem soğutma işlemiyle gerçekleştirilir. Spor ve sağlıklı beslenme alışkanlığınıza rağmen kurtulamadığınız yağlar varsa soğuk lipoliz işlemi sizi memnun edebilir.

Soğuk Lipoliz Etki Ne Zaman Başlar? Kaç Seans Gerekir?

Soğuk lipoliz yaptıran kişiler genelde ilk seanstan itibaren olumlu sonuç elde ettiklerini söylemiştir. Fakat operasyon etkisini tam anlamıyla göstermeye 2-4 ay arası başlar. Soğuk lipoliz işlemi ortalama 60 dakika sürer.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Kalça, basen ve popo bölgenizde fazla yağ birikimi oluştuysa soğuk lipoliz fiyatları araştırması yaparak operasyondan yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda bel, karın ve sırt bölgesi için de soğuk lipoliz işlemi uygulanır. Kolunuzdaki ve bacağınızdaki yağlar için soğuk lipoliz işlemi uygulatmanız mümkündür. İşlem hakkında detaylı bilgi edinmek için uzmanlarla görüşebilirsiniz.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Soğuk lipoliz işlemi birer hafta arayla uygulanır. Bu durumda operasyonun 8-10 seans sürdüğü söylenebilir. Seans sayısı hastanın durumuna ve operasyonun gösterdiği etkiye göre değişkenlik gösterebilir. Bu tarz durumlarda hastaya bilgilendirme yapılır.

Soğuk Lipoliz Fiyatları

Birçok kişi genelde fiyat araştırması yaparak operasyonu gerçekleştirmesini istediği uzmanı seçer. Fakat fiyat değerleri soğuk lipoliz de tek başına yeterli bir etken değildir. Bu sebeple operasyon yaptıracağınız estetik uzmanının ya da doktorun deneyimi ve başarısı da en az soğuk lipoliz fiyatları kadar önem taşır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.