Uluslararası Evden Eve Nakliyat Firma Seçimi

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Firma Seçimi

Uluslararası Evden Eve Nakliyat Firma Seçimi

 

Türkiye’den herhangi başka bir ülkeye ev taşıması yaparken, en önemli unsurlardan bir tanesi, güvenilir, köklü ve sigortalı taşıma şirketleriyle anlaşmaktır. Ev taşıma firması tercih ederken, dikkat etmeniz gerekenlere yazımızda yer vererek, sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalışacağız.

Uluslararası Evden Eve Nakliyat

Herhangi tayin, atama, görev veya yerleşim amaçlı Türkiye’nin herhangi bir şehrinden, yurtdışına ev taşıma işlemi gerçekleştireceksiniz, fakat daha önce böyle bir girişimde bulunmadığınız için, ne yapacağınızı, nasıl bir yol izleyeceğinizi bilmiyorsunuz. Biz Uluslararası evden eve nakliyat firması olarak, sizlere bu konuda yardımcı olabilmek adına hizmet vermekteyiz. Eşyalarınızın güvenli ve korunaklı şekilde, en kısa zamanda taşınacağınız adrese ulaşmasını sağlıyoruz. Örneğin, Türkiye’den Belçika’ya ev taşıma planınız var. Bizi arayıp, sözleşmenizi, anlaşmanızı yaptıktan sonra, hiçbirşeye elinizi vurmadan, geriden izlemeniz yeterli olacaktır. Deneyimli elemanlarımızla, özenli paketleme, dikkatli taşıma ve hızlı nakliyat hizmetlerimizle eşyalarınızı güvenli şekilde, gideceği adrese ulaştırıyoruz. Uluslararası ev taşıma şirketleri ile anlaşırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Bunlardan bazıları;

  • Uluslararası Ev Taşımada Tanınmış ve Güvenilir Firmalar Tercih Edilmeli

Türkiye’den Hollanda’ya ev taşıma veya eşya taşımanız gerekli. Bu gibi nakliyat işleriniz için, öncelikle yıllardır bu işle uğraşan, tanınmış köklü ve müşteri memnuniyetli şirketlerle çalışmanız, içinizin rahat etmesi açısından oldukça önemlidir. Bazı şahıs adına yapılan taşımalar, güvenlik açısından daha tehlikelidir.

  • Yasal Belgeli ve Garantili Taşıma Hizmeti

Uluslararası taşımacılık için, tercih edeceğiniz şirketin, taşıma için gerekli yasal belgelerinin bulunmasına mutlaka dikkat etmelisiniz. Ayrıca garantili taşıma hizmeti veren, eşyalarınızın sigortalı bir şekilde taşınma hizmeti sunan şirketler de, yine en güvenliler arasındadır. Eşyalarınız sigortalandığı takdirde, olası kaza, hırsızlık, kırılma gibi aksilikler yaşandığında, tüm zarar taşıyıcı firma tarafından karşılanır.

  • Özenli Paketleme ve Asansörlü Taşıma

Eşyalılarınızın zarar görmeden, sağlam ve korunaklı bir şekilde yerine ulaştırılması da, sizin açınızdan en önemli hususlardandır. Firmamız bu konuda gereken özeni göstererek, titizlikle hareket etmektedir. Eşyalarınız, işinde profesyonel elemanlarımız tarafından, dikkatlice sökümü yapılıp, özenle paketlenip, gerekli durumlarda da asansörlü taşıma sistemi ile taşınarak araca yerleştirilmektedir. Araçlarımız da, gerekli güvenlik önlemleri alınmış, şifreli ve korunaklı araçlardır. Kapalı kasa araçlarda taşıma işlemi gerçekleştiğinden, eşyalarınız hiçbir şekilde kar, yağmur, toz, toprak veya farklı dış etkenlerden etkilenmez. Yine eşyalarınız yerine ulaştığında da, tüm taşıma, yerleştirme ve monte işlemleri de, çalışanlarımız tarafından yapılmaktadır.

Hızlı Nakliyat ve Tam Hizmet

Bazı parsiyel yük taşımacılığı yapan taşıma şirketleri, yola çıkmak için yeni yüklerin gelmesini beklemektedir. Örneğin; Türkiye’den Fransa’ya ev taşıma için antlaşma yapan bu şirketler, maliyeti daha uyguna getirmek adına, aynı güzergahta veya ülkede yeni nakliyat işi çıkmasını ve iki nakliyatı aynı araçla yapmayı planlamaktadırlar. Bu gibi durumlarda da, ulaşması gereken adrese, çok daha uzun sürede gitmektedir. Yine bazı taşıma firmaları da sadece taşımayı üstlenip, yerleştirme ve monte işlemlerini üstlenmemektedir. Bu nedenle taşıma şirketleriyle anlaşırken, sözleşmede ulaşılması gereken zamanı ve verilmesi gereken hizmetleri de tam olarak belirtmede fayda vardır.

Uluslararası Taşıma Hizmeti Veren Firmamız Hakkında

Şirketimiz, taşımaya ait, sökme, paketleme, taşıma ve monte gibi tüm hizmetleri üstlenip, tahmin ettiğinizden çok daha kısa sürede, eşyalarınızı güvenli ve sağlam bir şekilde yerine ulaştırmaktadır. Araçlarımızda araç takip sistemi bulunup, gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. İstediğiniz zaman aracın nerede olduğunu sorgulamanızı sağlayacak sistemimiz mevcuttur. Yılların verdiği tecrübe ve deneyimler sayesinde, işimizde daima lider durumdayız. Müşterilerimizin memnuniyeti, bizlere işimizi daha da çok sevdirerek, kendimizi daha çok geliştirmemize sebep olmuştur. Her türlü uluslararası nakliyat işleriniz için  https://www.almanyalojistik.com.tr/ web sitesinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Almanya Uluslararası Lojistik
EMail: info@almanyalojistik.com.tr
Telefon: 0850 840 73 64
GSM: 0530 326 7743

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.