Ümraniye'de biber gazlı soygun

Ümraniye'de biber gazlı soygun

3 kişi, parayı taşıyan otomobilin arka camını kırarak, içerideki 2 kişiyi biber gaz sıkarak etkisiz hale getirdi.

     Ümraniye'de bir süpermarket zincirinin hafta sonu hâsılatını bankaya götüren otomobil, bir başka otomobil tarafından kaza yapılarak durduruldu. Bu otomobilden inen 3 kişi market çalışanlarının içinde bulunduğu otomobilin içindeki 2 kişiye biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Soyguncular daha sonra otomobilde bulunan yaklaşık 800 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

    Soygun saat 10.45 sıralarında Necip Fazıl Mahallesi Alemdağ Caddesi Zerdal Sokak üzerinde meydana geldi. Bir süpermarket zincirinin hafta sonu hâsılatını bankaya yatırmaya götüren 2 kişinin içinde bulunduğu 34 DL 9056 plakalı otomobil, 07 S 6190 plakalı içinde 3 kişinin bulunduğu başka bir otomobil tarafından ön tarafından çarpılarak durduruldu. Otomobilden inen 3 kişi, market zincirinin finans müdürü ve şoförünün bulunduğu otomobilin arka camını kırdıktan sonra içeriye biber gazı sıktı. Finans Müdürü Necmettin Aygün ve şoförü etkisiz hale getiren soyguncular, otomobildeki içinde yaklaşık 800 bin lira bulunan çantayı aldılar. Soyguncular daha sora kendilerini bekleyen başka bir otomobile binerek olay yerinden kaçtılar.

SOYGUNCULAR ARANIYOR

    Finans müdürünün haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri otomobillerin çevresine güvenlik şeridi çekti. Market çalışanlarının ve görgü tanıklarının ifadesini alan polis ekipleri soyguncuların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. Market çalışanlarının ifadesine göre soyguncuların birbirleriyle yabancı dilde konuştular. Olayın şokunu atlatamayan Market Finans Müdürü Necmettin Aygün polise ifade verirken gözyaşlarını tutamadı. Yabancı uyruklu oldukları sanılan soyguncuların kullandığı ve markete ait olan otomobiller olay yerinde yapılan incelemenin ardından çekiciyle kaldırıldı. Market finans müdürü ve şoför ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

    Soygunu haber alarak olay yerine gelen bir market çalışanı "Marketlerimizin hafta sonu hâsılatını bankaya götürüyorlardı. Otomobil kaza yapılarak durdurulmuş. Finans müdürümüz ve şoför biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildikten sonra içinde bir milyona yakın para olan çantayı alıp kaçmışlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.