Üsküdar’da, belediye 2 ay ücret almayacak!

Üsküdar’da, belediye 2 ay ücret almayacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’da belediyenin 2 aylık kira ve ecri misil ücretini almayacaklarını duyurdu.

İstanbul’da yaşanan korona virüs salgını nedeniyle sıkıntılı günler yaşanıyor. Yaşanan bu sıkıntılara her kurum kendine göre destek olmaya çalışıyor.

Üsküdar’da da belediye başkanı Hilmi Türkmen, vatandaşlarına bir dizi destek açıkladı.  

Hilmi Türkmen, bir önceki yaptığı destekten sonra, ‘Genel duyuru yapalım şimdi’ diye bir destek daha açıkladı.

“BELEDİYE OLARAK 2 AY BOYUNCA KİRA ALMAYACAĞIZ”

‘2 ay boyunca Üsküdar geneli tüm kira ve ecri misil alacaklarımızı almıyoruz. Buna taksi durakları ve tüm küçük esnaflarımız da dahil. Bu süreci el ele verip aşacağız.’

İçişleri Bakanlığı, korona virüsünün yaşandığı ilk dönemlerde, İstanbul’dan il dışına giriş ve çıkışlara özel izin şartı getirmişti.

İstanbul’da yaşanan vakaların artmasından sonra da, İstanbul’a giriş ve çıkışları tamamen yasaklamıştı. Alınan bu karar da otogar esnafının sıkıntı yaşamasına neden olmuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaşanan olaylar nedeniyle, ilk önce Harem Otogarı’ndaki kiracılardan 2 ay kira almayacağını duyurmuştu.

“HAREM OTOGAR ESNAFINDAN 2 AY KİRA ALMAYACAGIZ’

İçişleri Bakanlığının şehirlerarası otobüsle seyahat düzenlemesine destek amacıyla Harem otogar esnafımız geçici olarak faaliyetini durdurmuştur. Biz de Üsküdar Belediyesi olarak esnafımızdan 2 aylık kira ücreti almayacağız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.