Uyuşturucu operasyonunda 2’si İranlı 4 kişi gözaltına alındı

Uyuşturucu operasyonunda 2’si İranlı 4 kişi gözaltına alındı

Zeytinburnu’nda bir adrese baskın yapan polis, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla 2’si İran uyruklu 4 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilerle birlikte çeşitli tür ve ağırlıkta uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gelen ihbarlar ve yapılan istihbarat çalışmalarının ardından Veliefendi Mahallesi 75/6 Sokak’taki bir evde uyuşturucu bulunduğunu, evde kalan şahısların da uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan arama kararı alan polis, söz konusu adrese baskın yaptı.

Evde yapılan aramalarda 30,1 gram eroin, 5,5 gram kokain, 4 adet uyuşturucu hap, 2 adet hassas terazi, alüminyum folyo, kilitli şeffaf poşet, 1 adet 9 milimetre çapında dolu fişek, 2 adet 7,65 çapında dolu fişek, 1 adet kelebek bıçak ile 1 adet de biber gazı ele geçirildi. Polis, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla İran uyruklu Farhad Elba ve Esmaeil Mohammadpour ile Erdem Demirci ve Merve Sevinç isimli şahısları gözaltına aldı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.