Uyuşturucuyla mücadeleye radyo desteği

Uyuşturucuyla mücadeleye radyo desteği

Marmara Belediyeler Birliği, bağımlılık yapıcı maddelerin kullanımını önlemek için seminer programı düzenliyor. Best FM ile ortaklaşa gerçekleştirilecek etkinlikte, Gazoz Ağacı programının yapımcısı Cem Arslan yetişkinlerin üstüne düşen görevleri anlatac

Marmara Belediyeler Birliği'nden yapılan açıklamada, günümüzde, sigara, alkol ve uyuşturucu madde kullanımı başlama yaşının düştüğüne dikkat çekilerek, "İlkokul yaşlarına kadar inen bu seviye oldukça dikkat çekici ve tehlikeli bir hal almaktadır. Geleceğimizi şekillendirecek olan ilkokul, ortaokul çağındaki çocuklarımızın; lise, üniversite çağındaki gençlerimizin bu kötü yola düşmemesi adına hepimizin üstüne düşen önemli görevler vardır" ifadelerine yer verildi.

Cem Arslan da, “İnsanların hem kendini zehirliyor olmasına, hem de ciğeri beş para etmez kötü niyetli kişilerin bu yoldan para kazanıyor olmasına hoş gözlerle bakmak mümkün değil. Bu garabeti önlemede herkesin üstüne düşen görevler var” dedi. 

Etkinlik, yıllarını bağımlılık yapıcı maddelerin kullanımını önlemeye adamış en önemli isimlerden biri olan Cem Arslan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Günümüzde sigara, alkol, uyuşturucu gibi maddelerin kullanımının önlenmesine yönelik yapılması gerekenlerin anlatılacağı programda, başta belediyeler olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarının, okulların, ebeveynlerin üstüne düşen görevler anlatılacak.

Best FM ile ortaklaşa düzenlenecek olan seminer, Marmara Belediyeler Birliği’nin Eminönü’nde bulunan hizmet binasında, 29 Kasım Perşembe günü saat 14:00’te başlayacak. Programa katılmak için  bağlantısından online kayıt yaptırılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.