Vali Mutlu, bu kez radyocuların“sorunlarını” dinledi

Vali Mutlu, bu kez radyocuların“sorunlarını” dinledi

Kendisi de iyi bir radyo dinleyicisi olan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ulusal radyo yöneticileri ile bir araya geldi. Sepetçiler Kasrı'nda oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda radyocular, hem yayıncılıkla ilgili hem de İstanbul'la ilgi

 İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kral FM Yayın Yönetmeni ve sevilen radyo programcısı Gezegen Mehmet'in organizasyonuyla, ulusal radyo yöneticileri ile bir araya geldi.

Toplantıya; NTV Yayın Grubu ve Kral FM adına Mehmet Akbay, Alem FM'den Sibel Toprak ve Giray Güngör, Radyo Turkuaz'dan İbrahim Sadri Eren ve  İlknur İşbitiren Odabaş, TGRT FM'den Şükran Nalbant, TRT İstanbul'dan Sebahattin Kahraman, BEST FM Medya'dan Şebnem Hoşcan, Spektrum Medya'dan Olcay Akay ve Yalçın Birol, Kanaltürk'ten İrfan Şahin, Samanyolu Haber'den Osman Çalık, Power Grup'tan Belkıs Gülcan Tekerol, Show Radyo'dan Zafer İlik,  Dünya Radyo'dan Mesut Baran, Radyo 7'den Tülay Çaylan ve Serhat Karasu,  Pall FM'den Kaan Gökmen, Radyo Trafik'ten Cezayir Doğan ve Saran Grubu adına Şafak Karaman, Valilik Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Nazır Şentürk  ve İstanbul Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Bekir Kaplan katıldı.

Sepetçiler Kasrı'nda oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda radyocular, hem yayıncılıkla ilgili hem de İstanbul'la ilgili düşüncelerini Vali Mutlu’ya aktardılar.  Sorunları dikkatle dinleyen Vali Mutlu, gerekli düzenlemeler konusunda aksaklıkların, sorun teşkilden durumlardan haberdar olduğunu ve sorunların en kısa zamanda çözülmesi için çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Ticari taksilerle ilgili son yapılan düzenleme ve çalışmaları takdirle izlediklerini belirten radyo yöneticileri; aynı zamanda emniyet şeridi uygulamasının da bir milat olduğu konusunda hemfikir olduklarını söylediler.

Radyo İstanbul Ajansı Ocak’ta yayında

Sepetçiler Kasrı'ndaki samimi sohbette Vali Mutlu, Radyo İstanbul Ajansı'nın Ocak ayı içerisinde yayına geçeceği müjdesini de verdi. Mutlu, tamamen kamusal yayın yapmak amacıyla kurulan radyonun, afetler konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi noktasında önemli görevleri üstleneceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.