Vali Mutlu Kâğıthane yatırımlarını inceledi

Vali Mutlu Kâğıthane yatırımlarını inceledi

İlçede yapımı devam eden toplam 8 yatırımı inceleyen Vali Mutlu, yetkililerden son durumları hakkında ayrıntılı bilgi aldı.


Vali Mutlu’ya yatırımları inceleme esnasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Eski Bakan İsmail Kahraman, Kâğıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcer, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve İl Genel Meclisi üyeleri Faruk Gökkuş, Mustafa Hazıroğlu, Rafet Okutan, Reşit Aydın, Yasin Demirhan eşlik etti.

Yatırımları incelemeye ilk olarak Merkez İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek başlayan Vali Mutlu, daha sonra sırasıyla; Hacı Ethem Uktem İlköğretim Okulu, İmece İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Yahya Kemal Spor Salonu, Kâğıthane Selahattin Korkmaz Eğitim ve Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi, Kâğıthane Ticaret Odası İlk Öğretim Okulu ve son olarak da Zafer İlköğretim Okulu inşaat alanlarını gezdi.

Yatırımları inceleme esnasında Kağıthaneliler, Vali Mutlu’ ya yoğun ilgi gösterildi. Vali Mutlu da, yatırımları incelerken çevredeki vatandaşlarla sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.