Vali Mutlu Kağıthane Yatırımlarını İnceledi

Vali Mutlu Kağıthane Yatırımlarını İnceledi

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Özel İdaresi’nin yatırımlarını inceleme gezileri kapsamında Kâğıthane’yi ziyaret etti.

İl Özel İdaresi tarafından İstanbul’a yapılan yatırımları yerinde inceleme gezilerine devam eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile birlikte ilçede yapılan eğitim kurumlarını inceledi.

İlçede yapımı tamamlanan 5 yatırımı inceleyen Vali Mutlu, eğitim kurumlarının son durumları hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Yatırımları incelemeye ilk olarak Kağıthane Ziyapaşa İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek başlayan Vali Mutlu, daha sonra Kağıthane Merkez İlköğretim Okulu, Kağıthane Hacı Ethem Uktem  İlköğretim Okulu,  Kağıthane Yahya Kemal Spor Salonu, Kağıthane Profilo Barış İlköğretim Okulu’nu gezdi ve incelemede bulundu.

Kağıthane’deki eğitim kurumlarının fiziki iyileştirme faaliyetlerinin de devam ettiğini belirten Vali Mutlu çalışmaların hızla bitirilmesi için talimat verdi.

Yatırımları inceleme ziyareti esnasında kendisine yoğun ilgi gösteren Kağıthanelilerle sohbet eden Vali Mutlu, ilçe sakinleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.