"Yalnızlar Kulübü" seyirciyle buluşuyor

"Yalnızlar Kulübü" seyirciyle buluşuyor

18. İKSV Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali'nde ilk gösterimini yapan İkincikat, "Yalnızlar Kulübü" ile günümüz insanının sosyalleşme problemine değiniyor. Oyun 21 ve 29 Aralık'ta İkincikat'ta sahneleniyor.

Hayat Ritmini Bul!

"Hayat Ritmini Bul" adında bir kurs veren Demet Sağlam, 20 dersten oluşan bu kursunda hatıralar ve dürüstlük egzersizleri yapıp insanların kişiliğini açmaya çalışıyor. Demet Sağlam ve diğer kursiyerlerin bu kurs süresince yaşadıkları yolculuğu izlediğimiz oyun, hayat ritmimizi buldurmayı amaçlıyor. Ya da buna neden ihtiyacımız olduğunu.

Oyunda Demet Sağlam'ı Hasibe Eren oynuyor. Kursiyerler de; Heves Duygu Tüzün, Tevfik Şahin, Bedir Bedir, Pınar Çağlar Gençtürk ve Güçlü Yalçıner. Metni yazıp yöneten ise Sami Berat Marçalı.

Yazan & Yöneten: Sami Berat Marçalı
Dekor & Işık: Sami Berat Marçalı
Oynayanlar: Hasibe Eren (Demet), Heves Duygu Tüzün (Emel), Tevfik Şahin (Nazım), Bedir Bedir (Mehmet), Pınar Çağlar Gençtürk (Buse), Güçlü Yalçıner (Kerem)Hayat ritminin kaybolduğunu hissediyorsan, ya da hayatına ritim katmak istiyorsan, fazlaca sıkıldıysan, yeterince dürüst değilsen “Hayat Ritmini Bul” seni bekliyor. On hafta. Haftada iki dersten toplam yirmi ders. Sonra her şey çok daha güzel olacak.
Oyun süresi: 80 dk

Yazar hakkında:
1987 yılında doğan Sami Berat Marçalı, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği’nden mezun oldu. ikincikat’ta “Korku Tüneli”, “Bazı Sesler”, “Disosya” ve “Yalnızlar Kulübü”nü yöneten Sami Berat Marçalı, yazdığı ilk oyunu “Deney” ile Uluslararası Interplay Genç Yazarlar Festivali’ne kabul edildi. “Yalnızlar Kulübü”, yazarın üçüncü oyunu olup ilk sahnelenişidir.
Ödüller, adaylıklar, festivaller, özel projeler: 18. İKSV Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali


21 Aralık 2012 20:30 - 29 Aralık 2012 20:30
İkincikat, İstanbul

Bilet Fiyat
34.00 TL


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.