Yardım Kamyonunda 2 Bin 300 Battaniye

Yardım Kamyonunda 2 Bin 300 Battaniye

Pendik Belediyesinin Suriyeliler için başlatmış olduğu 'Battaniye Yardım Kampanyası' devam ederken, ilk etap battaniye yardımı yola çıktı.

Yardım kamyonunda toplamda 2 bin 300 battaniye soğuktan korunma ihtiyacı olan Suriyelilere ulaştırılacak.

Pendik Belediyesinin Suriyeliler için başlatmış olduğu 'Battaniye Yardım Kampanyası' devam ediyor. Pendikli vatandaşlar, firmalar, dernekler, okullar ve bazı hayır kurumlarının destekleriyle kısa sürede önemli sayıda battaniye, yorgan ve pike toplanarak Suriye'ye gönderildi. Akşam yola çıkan ilk etap yardımı, bir kamyon dolusu malzemeyi Suriye'de iç savaştan mağdur olan ve soğuktan korunmak için mücadele eden Suriyelilere ulaştıracak.

Yola çıkan yardım kamyonu, Pendikli vatandaşlardan ve kurumlardan toplanan 18 yorgan, 7 pike ve 1369'u yeni olan toplamda 2 bin 300 battaniyeyi mağdurlara ulaştırmak için yola çıktı. Belediye yetkililerinin beyanına göre yardımların kısa süre içerisinde Suriyelilere ulaşması bekleniyor. Battaniye Yardım Kampanya'sının hız kesmeden sürdüğünü ve şuan birçok vatandaş ve hayır kurumlarının yardım için seferber olduğunu belirten Yetkililer, yardımların etaplar şeklinde Suriyelilere ulaştırılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.