Yeni Transfer Nicolas Pepe

Yeni Transfer Nicolas Pepe

Yeni Transfer Nicolas Pepe

 

Trabzonspor’un 1 yıllık anlaşmaya vardığı Fildişi Sahilli futbolcu Nicolas Pepe, özel uçakla Trabzon’a geldi. Dış hatlar terminali önünde bordo-mavili taraftarların coşkuyla karşıladığı Pepe, taraftarlara üçlü çektirdi. Trabzonsporlu bir taraftar, Nicolas Pepe’yi karşılaşmaya çizgi film karakteri olan Pepe’nin peluş oyuncağını getirdi.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki futbolcu, inanılmaz mutlu olduğunu belirterek, "İnsanların nasıl burada olduğunu görüyorsunuz. İnanılmaz bir karşılama oldu. Trabzonspor bana güvendiği ve inandığı için çok teşekkür ediyorum. Bana güvendikleri için çok mutluyum" dedi. Pepe, "Bize her yer Trabzon" diyerek sözlerini tamamladı.

Taraftarların coşkusu arasında kendisini bekleyen araca binen Fildişi Sahilli futbolcu daha sonra konaklayacağı otele geçti.

 

Nicolas Pépé (d. 29 Mayıs 1995; Mantes-la-Jolie), Fransa doğumlu Fildişi Sahilli millî futbolcudur. Sağ kanat pozisyonunda görev almaktadır. Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giymektedir.

Pépé üst düzey kulüp kariyerine Championnat National 3 ekibi Poitiers'de başladı. 2013 yılında 18 yaşındayken Angers'e imza attı ve 2015 yılında Orléans'ta kiralık olarak bir sezon geçirdi. 2017'de Lille takımına imza attı ve 2018-19 sezonunda UNFP Ligue 1 Yılın Takımı'na seçildi.[O yaz, Pépé 72 milyon £ gibi kulüp rekoru bir ücret karşılığında Arsenal'e katıldı ve ilk sezonunda FA Cup'ı kazandı.

Fildişili bir ailenin çocuğu olarak Fransa'da doğan Pépé, Fildişi Sahili adına ilk maçına 15 Kasım 2016 tarihinde Fransa'ya karşı oynanan dostluk maçında çıktı. 2017, 2019 ve 2021 yıllarında Afrika Uluslar Kupası'na seçildi.  tarafbet 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.