Yeni yıla klasik müzikle girmek isteyenlere

Yeni yıla klasik müzikle girmek isteyenlere

İş Sanat yeni yılı Viyana’nın geleneksel ezgileriyle kutlamaya hazırlanıyor. Yeni yıla Strauss ailesi, Joseph Lanner, Carl Michael Ziehrer’in muhteşem vals, polka ve marşları ile Franz Lehár, Imre Kálmán ve Robert Stolz’un Viyana operetlerindenarya ve düe

Her yıl büyük beğeni toplayan TV konserleri, müzik festivallerindeki sayısız parlak performansları, CD kayıtları ve Amerika, Asya ve hemen hemen tüm Avrupa’da yankı uyandıran konserleriyle geleneksel Viyana müziğinin otantik yorumcusu olarak benimsenen Strauss Festival Orchestra Vienna yine muhteşem bir programla yılbaşı heyecanına ortak oluyor.

Geleneğe bağlılığı ve günümüzün mükemmeliyetçilik anlayışıyla birleşen Viyana cazibesiyle tüm dünyada seyirciler ve kritikler tarafından coşkuyla alkışlanan topluluk 20 yıldır birinci konuk şefleri olan Willy Büchler yönetiminde sahneye çıkıyor. Aynı Johann Strauss’un kendi döneminde yaptığı gibi kemanını çalarak topluluğu yöneten Büchler’in özgün Viyana stili ve geleneğine yeniden yaşam vereceği konserin solistleri ise 1998’de adım atığı profesyonel kariyerine Viyana Devlet Operası ile başlayan ve 2006’da Handel‘in Agrippina’sında Nerone rolüyle Frankfurt Operası’nda devam eden Gürcü mezzosoprano Stella Grigorian ve 2009’da Avusturya Cumhuriyeti’nin seçkin şarkıcılara verdiği onursal unvan olan Kammersänger’e layık görülen tenor Sebastian Reinthaller. Viyana’nın bu köklü ve seçkin senfonik topluluğuna katılan iki seçkin dansçının gösterisiyle daha da renklenecek bu iki özel geceyi kaçırmayın.

Willy Büchler şef
Stella Grigorian soprano
Sebastian Reinthaller tenor
Judith Wansch dansçı
Jürgen Wagner dansçı

Bilet Fiyatları
1. Kategori - 128.50 TL

2. Kategori - 98.00 TL

3. Kategori - Tam 88.00 TL İndirimli 73.00 TL

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.