Yılın “en”leri seçiliyor

Yılın “en”leri seçiliyor

Türkiye’nin haber portallarından biri olan haber7.com “Yılın En’leri”ni belirliyor. Siyasetten, spora; sinemadan, iş dünyasına yılın en iyileri belirleniyor.

Türkiye’nin  haber sitelerinden biri olan haber7 “Yılın En’leri”ni seçiyor. İki aşamalı gerçekleştirilen oylamanın ilkinde adaylar belirlendi, 2’inci turda ise her kategori için belirlenen 10 aday için site ziyaretçileri oy kullanıyor. 31 Ocak’ta aday belirleme süreci sona ermişti. Siteyi ziyaret edenler, 27 farklı kategorinin her biri için belirlenen 10’ar adayın her biri için oy kullanabiliyor. 10 Mart’ta kadar devam edecek ankette siyasetten, spora; sinemadan, iş dünyasına kadar farklı kategorilerde “Yılın En’leri” belirlenmiş olacak.

BAŞKAN ÇAĞIRICI YILIN BELEDİYE BAŞKANI’NA ADAY
“Yılın En’leri” yarışmasında belediye başkanları da yarışıyor.  “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ve “Yılın Belediye Başkanı” adı altında açılan başlıklarda büyükşehir belediye başkanları ve il ve ilçe belediye başkanları iki farklı kategoride yarışıyor. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da ilk tur oylamada aldığı oylarla aday listesine girdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.