Yücel Çelikbilek: “Beykoz'da bir tane baz istasyonu kalmayacak“

Yücel Çelikbilek: “Beykoz'da bir tane baz istasyonu kalmayacak“

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; Beykoz Belediyesi 2013 yılı ilk oturumunda Çamlıbel'de yapılan baz istasyonu için "Beykoz'da bir tane baz istasyonu kalmayacak" dedi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek;
Ben bunları yaptıktan sonra hiç kimse gelip bana mahallemizde telefonumuz neden çekmiyor diye şikayet etmesin. Yasal bir hukukta hiçbir şekilde geri adım atmayacağız.


Baz istasyonlarını kaldırdığımız zaman halk yine toplanıp, bu seferde telefonlar çekmiyor diyerek, bizlere siz yanlış yaptınız diyeceklerdir. Beykoz da ki muhtarların baz istasyonlarının yerlerini tespit ettiklerini ve bu tespitler sonrasında yıkım kararı alacağız.

BEN KENDİ HALKIMA DÜŞMAN DEĞİLİM
İstanbul’da Beykoz Belediyesi ve meclisi kadar duyarlı belediye ve meclis bulamazsınız. Dağların tepesine yapılan istasyonlarla siz aşağıdaki çukurdaki insanlarla iletişimi sağlayamazsınız. Yoksa bizde biliyoruz dağlara tepelere kurdurmayı ve şunu da aktarayım ne kadar çok baz istasyonu kurulursa o kadar baz istasyonlarının etkileri azalır, baz istasyonu ne kadar çok olursa aslında o kadar çok faydası vardır, zararı yoktur bu bilimsel bir olaydır yoksa ben kendi halkıma düşman değilim.


Beykoz Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi
Muharrem Kaşıtoğlu;


"TEMEL SORUN SİSTEMSİZLİK"

Baz istasyonları ile ilgili temel sorunun sistemsizlikten kaynaklanmaktadır. Büyükçekmece’nin CHP’li Belediyesi’nin ihale ile yetki alanlarında olan refüjlere baz istasyonları kurulmasına izin veriyor. Haberleşme Bakanlığı’nın baz istasyonları konusunda çizgileri belirlemesi gerekmektedir.
 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.