Yurttan Kaçtı 100 Kişinin Tecavüzüne Uğradı

Yurttan Kaçtı 100 Kişinin Tecavüzüne Uğradı

15 yaşında yurttan kaçan D.M. önce alkol ve uyuşturucu bataklığına sürüklendi, sonra ise 3 ayda 100 kişinin tecavüzüne uğradı.

 Gün geçmiyor ki Türkiye’de kadınlara yönelik tecavüz ve şiddet olayları gündeme gelmesin… İnsanın kanını donduran çocuk tecavüzü haberi bu sefer İstanbul’dan geldi. Kaldığı Bahçelievler Kız Yetiştirme Yurdundan izinsiz ayrıldığı, disiplin dışı tutum ve davranışlar da bulunduğu suçlamasıyla tutanak tutulan ve başka yurda gönderilmesine karar verilen D.M bunalıma girdi. Yurttan ayrılmaya karar veren 15 yaşındaki genç kızın başına gelmeyen kalmadı. D.M, üç ay içerisinde 100 kişinin tecavüzüne uğradı.

 Yurttan Kaçtı, Bataklığa Düştü

2,5 yıldır Bahçelievler Kız Yetiştirme Yurdunda kalan D.M. yönetimin kendisini başka bir yurda nakletme fikrini öğrenince yurttan kaçmaya karar verdi. Gittiği bir fotoğraf stüdyosunda fotoğrafının çekilmesi bahanesiyle soyulan D.M.’ye önce şantaj yapıldı daha sonra da çekilen video şantaj amaçlı kullanılmaya başlandı. Burada uyuşturucu ve alkole alıştırılan D.M, korktuğu için kendisinden istenilen her şeyi yapmaya zorlandı.

İddiaya göre daha sonra Zeytinburnu’nda tanıştığı G.Y. isimli bir kadın, erkek yeğeni F. ile birlikte D.M’ yi cinsel ilişki karşılığında 30 ile 100 lira arasında erkeklere pazarlamaya başladı. D.M.’nin kaçmaması için yeğeni F.’yi küçük kızın başına diken G.Y, D.M’yi üç ay içerisinde 100 kişiye pazarladı.

Tecavüzcülerden Birisi de Polis!

Habertürk TV’de yer alan habere göre gidecek yeri olmayan ve yurda da geri dönemeyen D.M’nin son müşterisi C. adlı bir polisti. Polis memuru C. ile birlikte olduktan sonra bir fırsatını yakalayıp Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran D.M’nin ifadesi doğrultusunda soruşturma başlatıldı. Savcılık izniyle D.M’yi ilişkiye zorlayan ve onunla ilişkiye giren isimler gözaltına alındı. Gözaltındaki isimlerin birçoğunun para karşılığı D.M ile ilişkiye girdiğini kabul ettikleri belirtildi. Gözaltına alınan 8 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Üç ay içerisinde 100 erkeğin tecavüzüne uğrayan D.M’nin ruh sağlığının bozulduğu, psikolojik tedavi gördüğü bildirildi. D.M’nin duruşması yarın Bakırköy 4’üncü sulh Ceza Mahkemesi’nde yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.