Yusuf Gedikli TÜYAP'ta

Yusuf Gedikli TÜYAP'ta

"Trablusgarp Cephesi Hatıraları", "Bekirağa Bölüğünden Türkistan'a Enver Paşa" ile "Cephe ve Esaret Hatıraları" kitapları ile tanınan Dr. Yusuf Gedikli, yarın TÜYAP Kitap Fuarı'nda açılan Paraf Yayınları standında kiitaplarını imzalayacak.

 Dr. Yusuf Gedikli, 18 Kasım 2012 tarihinde, TÜYAP Kitap Fuarı'nda açılan Paraf Yayınları standında, saat 14.00-15.00 arasında kitaplarını imzalayacak. 

Yusuf Gedikli'nin Paraf Yayınları'ndan; "Trablusgarp Cephesi Hatıraları", "Bekirağa Bölüğünden Türkistan'a Enver Paşa" ile "Cephe ve Esaret Hatıraları" adlı üç kitabı çıktı. 

Dr. Gedikli, "Bekirağa Bölüğünden Türkistan'a Enver Paşa" kitabının, Enver Paşa'nın yaveri Muhittin Bey'in birinci elden şahit olduğu hadiselerin anlatıldığı çok kıymetli bir eser olduğunu belirtti. "Trablusgarp Cephesi Hatıraları" kitabında ise Türk asker ve subaylarının İtalyanlara karşı direnişi anlatılırken, "Cephe ve Esaret Hatıraları" kitabında da Türk askerlerinin Sarıkamış, Suriye ve Batı Trakya'da düşmana karşı verdiği vatan müdafaasından bahsediliyor. Her üç kitap da, yakın tarihimize ışık tutuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.