Zehirlenmekten komşuları kurtardı

Zehirlenmekten komşuları kurtardı

Ümraniye'de, anne ve kızı sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Kadın ve kızının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olay İhlamur Kuyu Mahallesi Bülbüldere Caddesi Esat Sokak'taki 4 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre, binanın birinci katında ikamet eden Hatice Gürbüz (84) ve kızı Ayşe Gürbüz (49), sobayı yakarak ısınmak istedi. Sobadan çıkan dumanlar eve dolunca 2 kadın zehirlendi. Söz konusu eve gelen komşuları, kapının uzun süre açılmamasından şüphelenerek polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri Hatice ve Ayşe Gürbüz'ün karbonmonoksit gazından zehirlendiğini belirledi. Durumu daha ağır olan Ayşe Gürbüz ambulansa götürülerek oksijen takviyesi yapıldı. Baş dönmesi ve bilinç kaybı yaşadığı öğrenilen Ayşe Gürbüz Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Hatice Gürbüz ise başka bir ambulansla hastaneye götürüldü.

Bu arada, komşuları anne ve kızının evde tek başına yaşadıklarını Ayşe Gürbüz'ün yaşlı olan annesine bakmak için geldiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.