Zeytinburnu Merkezefendi Stadı, Kurdele Kesti

Zeytinburnu Merkezefendi Stadı, Kurdele Kesti

Merkezefendi Stadı'nın açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eski milli futbolcular katıldı.

Merkezefendi Spor Parkı`nın yanında yapılan sentetik çim zeminli stadın açılışına Bakan Kılıç ve Vali Mutlu’nun yanı sıra, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Kaymakam Mustafa Dündar, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ve eski milli futbolcular Rüştü Reçber, Tayfur Havutçu, Tümer Metin, Evren Turhan ve Cenk İşler de katıldı.

 
Törende yaptığı konuşmada Bakan Kılıç, "Hayatın her alanında Zeytinburnu`na önemli eserler kazandıran değerli belediye başkanımızı bu anlamda kutluyorum. Tabii spora yatırım yapan belediyeleri ayrıca tebrik ediyorum. Çünkü yapılan her bir spor tesisi o ilçede, o bölgede yaşayan gençlerin, kadınların, vatandaşların hayata daha sağlıklı tutunmalarına ciddi anlamda imkan kazandırıyor" dedi.


Konuşmanın ardından bakan Suat Kılıç, Vali Mutlu, Belediye Başkanı Murat Aydın, Kaymakam Mustafa Dündar ve diğer protokol üyeleri sahada kurulan platforma toplanarak sembolik olarak kurdele kesti.


Törenin ardından vatandaşlarla kısa bir sohbet gerçekleştiren Vali Mutlu, yeni stadın İstanbullulara hayırlı olmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.