Hilton Garden Inn'in yeni otelleri

Hilton Garden Inn'in yeni otelleri

Hilton Worldwide, Türkiye'de 7 yeni otel anlaşmasının imzalanmasının ardından Hilton Garden Inn markasının ülkedeki geliştirme portföyüne 1.100'den fazla odayı ekleyeceğini açıkladı.

   Hilton Garden Inn son 4 yıl içerisinde, İstanbul, Kütahya, Konya, Mardin ve Şanlıurfa'da açılan otelleri ve geliştirilmekte olan 10 oteliyle Türkiye'de önemli bir büyüme gösterdi. Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu KıdemliBaşkan Yardımcısı Partick Fitzgibbon, “Büyüme momentumumuzun hızlanmaya devam ettiği ve hazırlık aşamasındaki oda sayımızın 4 bini aştığı bir yılın ardından, 2013'e Türkiye'de bugüne kadarki en güçlü pozisyonumuzla giriş yapıyoruz. Bu rakamı şu anda faaliyette olan 5 bin 500'den fazla odamıza eklediğimizde, Türkiye'de Hilton Worldwide markası altında işletilmekte veya geliştirilmekte olan 10 bin odalık önemli bir kilometre taşına hızla yaklaşmaktayız” ifadesini kullandı.

Orta segmente hitap eden Hilton Garden Inn markası tarafından geliştirildiği bildirilen İstanbul otelleri şöyle;

Hilton Garden Inn İstanbul Kasımpaşa – Ofton İnşaat Turizm ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ile imzalanan bir işletme anlaşmasının bir parçası olan ve toplam 200 konuk odasına sahip olan bu otel, 7 yeni otel arasında en büyüğü konumunda. Kasımpaşa, İstanbul'un hızla gelişmekte olan iş merkezlerinden biri ve otel çok sayıda büyük ofis kümelerine yakın bir konuma sahip. 2014 yılının ilk aylarında açılması beklenen tesis, aynı zamanda Konferans Vadisi ve Sütlüce Kongre Merkezi’ne eşit uzaklıkta bulunan Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki dünyanın önemli konferans tesislerinden birini ziyaret eden iş adamlarına da ideal bir konum sunacak.
 

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye – Yine 2014 başında açılması beklenen bu tesis, 2011'de DoubleTree by Hilton İstanbul Moda'nın açılmasından ve 2012'de Hilton İstanbul Kozyatağı Konferans Merkezi ve Spa tesisi için anlaşma imzalandığının duyurulmasının ardından, Hilton Worldwide’ın İstanbul'un Anadolu yakasındaki 3’ncü oteli olacak. 148 odalı otel, alt katlarında yeni Can Park Alışveriş Merkezi’nin bulunacağı çapıcı bir gökdelenin bir parçasını oluşturacak; alışveriş merkezi ve otel, imtiyaz sahibi Can Park AVM İşletmecilik Turizm ve Taahhüt A.Ş. tarafından işletilecek. Otel ayrıca, 2015 yılında tamamlanması planlanan ve alışveriş merkezinde bir durağı bulunacak olan yeni Üsküdar – Sancaktepe metro hattından da faydalanacak.
 
Hilton Garden Inn İstanbul Esenyurt – İstanbul'da yer alacak Hilton Garden Inn tesislerin 3’üncüsü olacak bu otel, şehrin en hızlı büyüyen ilçelerinden birinde 160 konuk odasıyla hizmet verecek. Otelin, Semerkand Yapı A.Ş. ile imzalanan bir işletme anlaşması ile 2015 yılı başlarında açılması planlanıyor. Tesis, TEM otobanına doğrudan erişimi sayesinde İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gelen yolcuları çekecek ideal bir konuma sahip. Toplantılar ve faaliyetler bölgede ciddi bir talep yaratırken, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük spor sahası olan Atatürk Olimpiyat Stadyumu ile pahalı ve kaliteli ürünleriyle Akbatı Alışveriş Merkezi’nin varlığı sayesinde eğlence turizmi alanında potansiyel barındırıyor.

   Bu 3 İstanbul otelinin yanı sıra Trabzon, Bursa, Ankara ve Erzincan'da birer adet olmak üzere 4 adet Hilton Garden Inn olacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.