Kampın gözdesi Gloria Otelleri oldu

Kampın gözdesi Gloria Otelleri oldu

Türk takımlarıyla birlikte Avrupa takımlarının da gözdesi haline gelen Antalya ve ilçelerinde bulunan 186 beş yıldızlı ve 101 dört yıldızlı otelleriyle toplam 287 otelle 1600 takıma hizmet verdiler. Bazı oteller sadece konaklama hizmeti verirken, bazı ote

Devre arası kampında 20 takımı ağırlayarak bir rekora imza atan Özaltın Holding’in otellerinden Gloria Golf Resort, Gloria Serenity ve Gloria Verde Otelleri 9 ülkeden 20 takıma saha ve konaklama hizmeti vererek bu alanda rekor kırdı. Bu takımların pilot takımlarıyla birlikte 24 takımı bulduğu belirtildi.
 
Gloria Otelleri CEO’su Öznur Özdemir Özaltın yaptığı açıklamada, “Her takımı kabul edemiyoruz. Takımların rahat kamp yapabilmeleri için sınırlı sayıda takım aldık. Takımların çalışmalarının çakışmaması ve onlara rahat hizmet verebilmek için elimizden gelen çabayı gösterdik. Sahalarımız kendi otellerimize ait olup sahalarımızda gece ışıklandırması mevcuttur. Aralık ayından şubat ayına kadar 2 aylık sürede 20 takımı bazılarını pilot takımlarıyla birlikte ağırladık. Şu ana kadar hiçbir takıma sıkıntı yaşatmadık. Seneye de bize gelmek için bu seneden rezervasyon yapan takımlar var. Yaptığımız işi en iyi şekilde yapmayı Ülkemiz ve şirketimiz adına bir görev bildik. Bunda da şu ana kadar yetişmiş elemanlarımızla başarılı olduk. Bazı takımları istemeyerek de olsa kabul edemedik. Kabul edebilirdik, ancak diğer takımları sıkıntıya sokmak istemedik” diyerek her şeye rağmen 20 takıma hizmet vermenin onurunu yaşadıklarını ifade etti.

UKRAYNA’DAN 5 TAKIM GELDİ
Gloria Otellerinde Türkiye, Almanya, Hollanda, Avusturya, Azerbaycan, Avusturya, Ukrayna, Macaristan, Bulgaristan ve Rusya’nın futbol takımları kamp yaptı. Trabzonspor, İstanbul BBSK, Werder Bremen, Kaiserslautern, Kiev, Khemki, Qabala, Macaristan Milli Takımı kamp yapan takımlarından birkaçı… Bu ülkeler içinde ise Ukrayna 5 takımla birinci sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.