Sumaha 'En İyi Tarihi Otel' seçildi

Sumaha 'En İyi Tarihi Otel' seçildi

Çengelköy'de hizmet veren Sumahan Hotel On The Water, uluslararası turizm arenasının en prestijli organizasyonlarından Dünya Lüks Otel Ödülleri World Luxury Hotel Awards 2012'de Luxury Historical Hotel kategorisinde "En İyi Tarihi Otel" ödülünü kazandı.

Turizm profesyonelleri tarafından verilen, lüks segment otellerin en iyilerinin değerlendirildiği World Luxury Hotel Awards 2012 ödül töreni bu yıl Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da düzenlendi. Tüm dünyada 1000'in üzerinde otel, butik otel, resort ve özel adanın aday gösterildiği ve sadece en iyilerin değerlendirildiği bu organizasyonda Sumahan Hotel "Luxury Historical Hotel" ödülünü kazandı. 

En İyi Tarihi Otel seçilen Sumahan, 19. yüzyılın ortalarında rakı yapımında kullanılan katkısız ispirto 'suma' üretimi için inşa edilen binada, İstanbul'un en otantik semtlerinden Çengelköy'de yer alıyor. Butler ailesinin sahip olduğu, özenle korunan Sumahan, aslına uygun olarak restore edilirken, orijinal taş duvarları korundu. İsimlerini Kuzguncuk, Kanlıca, Vaniköy, Çubuklu, Kandilli gibi Boğaz semtlerinden alan 24 odasının tamamı İstanbul'un panoramasına hakim olan otel yerli ve yabancı konuklar tarafından tercih ediliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.